Lenovo G50 Format sonrası sürekli restart atıyor

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Öncelikle iyi sosyaller.

Bugün arkadaşıma Lenovo G50 cihazını 2.Elden satın aldık. 4GB RAM olmasına rağmen 32Bit win10 kuruluydu bundan dolayı RAM'in 2GB'nı kullanabiliyorduk. Aldıktan sonra kafe'ye gittik ve yanımda olan Format USB'si ile 64Bit Win10 kurayım dedim.

Kurulum işlemi %98'de iken pil bitmesi sonucu laptop kapandı. Priz'e takip tekrardan kurulum yaptım sorunsuz bir şekilde bitti. Yeniden başlatırken USB'yi çektim. Sorun bundan sonra olmaya başladı. Bilgisayar'da önce Hazırlanıyor yazıyordu. Ondan sonra kapandı ve yeniden başlatıldı. Yeniden başlayıp Lenovo yazısı ekrana çıkınca Yeniden başlatılması gerektigi yazıp tekrardan başlattı. Bu şekilde Döngü'ye girdi. Şimdi Win7 kurmak üzere yanıma aldım laptop'u fakat sorun şu ki Fn+F8 tuşları ile Boot ekranına giremiyorum. Şuan da yolda olduğum için hatayı da ekleyemiyorum fakqt 20 dakika içinde ekleyeceğim. Sizce bu döngüden nasıl kurtarabilirim?

Özellikleri:
AMD E1 2100
4GB RAM
R5 230 ekran kartı.
320GB HDD
Edit: Arkadaşlar UEFI kurulum yaptığım için olabilir mi? FN+F12 ile recovery modda tekrar kurdum bu sefer de hazırlanıyor'da kalıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…