Lenovo G580 20150 laptop Windows 11'de sorun çıkartır mı?

Yazılımcı0

Hectopat
RAM
4 GB 1600 MHz CL11 1.5V
SSD veya HDD modeli
PNY CS900 480GB SSD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce 610M
İşlemci
İntel Core i5 3230M
Lenovo G580 20150 laptopa SSD takacağım. Windows 11 ISO'yu Rufus ile flash belleğe yazdırdım.

1. Windows 11'de laptoptaki işlemci desteklenmiyor ve TPM 2.0 olmadığı için programlarda vs. herhangi bir uyumsuzluk, hata veya sorun çıkar mı? Eğer sorun çıkartacaksa direkt Windows 10 yükleyeceğim.

2. 64 Bit Windows 8.1 Single Language'den 64 Bit Windows 10 veya 11 Single Language'ye OEM lisans anahtarının etkinleşmesi için temiz format ile mi yoksa yükselterek mi geçmem gerekiyor?

Anladım hocam, teşekkür ederim.

@553974 peki Rufus yerine bu videodaki yöntemi yaptığımda Windows'tan değil de boot menüden flash belleği seçip Windows 11 yükleyebilir miyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rufus'u çalıştırıp elinizdeki ISO dosyasını USB flasha tpm, ram, online vs ihtiyaçlarını çok kolay kapatarak yükleyebilirsiniz.

Sadece bir tık.

Rufus'u çalıştırıp elinizdeki ISO dosyasını USB flasha tpm, ram, online vs ihtiyaçlarını çok kolay kapatarak yükleyebilirsiniz.

Sadece bir tık.
Evet hocam, Rufus ile çok kolay yapılıyor fakat Rufus'ta bu laptop için gerek olmadığı halde RAM ve güvenli önyükleme gereksinimlerini de atlıyor. Sadece TPM 2.0 ve işlemci gereksinimlerini atlamak için o videodaki yöntemi yapmak istiyorum.

Evet hocam, Rufus ile çok kolay yapılıyor fakat Rufus'ta bu laptop için gerek olmadığı halde RAM ve güvenli önyükleme gereksinimlerini de atlıyor. Sadece TPM 2.0 ve işlemci gereksinimlerini atlamak için o videodaki yöntemi yapmak istiyorum.
Atlasın hocam size zararı ne? Eski bilgisayara rahatça Windows 11 kuracaksınız işte.
Çok detaya girmeyin boğulursunuz. Yapın gitsin kullanın.

Ben de Lenovo G580 kullanıyordum i5 3210M modelini, 120GB SSD vardı. Normal Windows 11 kurduğumda akıcılık sorunları yaşamıştım, tavsiyem ya Windows 10 kurmanız ya da özelleştirilmiş Windows 11 kurmanız. Örnek:

Ben de Lenovo G580 kullanıyordum i5 3210M modelini, 120GB SSD vardı. Normal Windows 11 kurduğumda akıcılık sorunları yaşamıştım, tavsiyem ya Windows 10 kurmanız ya da özelleştirilmiş Windows 11 kurmanız. Örnek:
Hocam laptopunuzun RAM'i 4 GB mıydı? Akıcılık derken yani laptop çok kasıyor muydu? Windows 10 kurup denemiş miydiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı