Lenovo IdeaCentre Gaming 5 değiştirmek mantıklı mı?

Selamlar bu sistemi yeni aldim fazla yeni değil ama kullanmadım fazlasıyla LENOVO IdeaCentre Gaming 5/Ryzen5 5600G/16GB Ram/512 GB SSD/6 GB GTX1660 Super/ Masaüstü Oyuncu Bilgiayarı 90RW00AQTX

10bin liraya almıştım fakat çok ama çok sade ve küçük sistem güçlü oyun oynayınca ısınıyor mesela fazla güçlü olmayan oyun söyleyeyim Rocket League ısınıyor şu oyunda kasayı mi değişeyim yoksa komple sistemi mi satıp yeni sistem mi toplayayım fakat şu an sistem toplanır mi bilmiyorum.

Eger sistem topla derseniz altına da hangi sistemi alacağımı söyler misiniz 12k'ya satarsam üstüne 2K koyabilirim.

Dereceyi tam olarak olcmedim fakat cidden elimi çok fazla isindiracak kadar ısınıyor ekran kartını vb hiçbir şeyi değiştirmem garantisi iptal olur o yüzden ne yapsam bilmiyorum.
Bize derece lazım. MSI afterburner ile çok kolay ölçebilirsin. Üstelik RGB'li değişik kasaların hiç bir artısı yok.

Bize derece lazım. MSI Afterburner ile çok kolay ölçebilirsin. Üstelik RGB'li değişik kasaların hiçbir artısı yok.

Ondan değil biraz odam RGB kasam sadece sade diye hepsi aynı dursun diye istemiştim Afterburner ile ölçüp geliyorum.
valorantta böyle
1646495373500.png

rocket böyle
1646495918579.png

gta 5 böyle
1646496486168.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı