Çözüldü Lenovo IdeaPad 3 boot menüde hiçbir seçenek çıkmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mrdnli47217

Centipat
Daha fazla  
BIOS ayarlarında mı sorun var bilmiyorum ama boot menüsünde hiçbir şey çıkımıyor. Format atamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yazılımsal, nadir de olsa oluşan bir hata olduğu için yapılması muhtemel. Yaparlarsa iadeye diretmenize gerek yok laptop güzel.

Bencede en iyisi teknik servis.
Desteğiniz için teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Bir gelişme olursa buraya yazacağım.
Görüşmek üzere.

@Bestty sorunu çözdüm meğerse Windows'u flasha MBR olarak yazdırmışım GPT olarak yazdırmam gerekiyormuş ve GPT yaptım düzeldi. Yine de yardımcı olduğun için teşekkürler.

Konuyu kapatıyorum.
Normal şekilde flashı görüyor mu cihaz?

Normal şekilde flashı görüyor mu cihaz?

Hayır görmüyor attığım resimdeki gibi gözüküyor. Laptopu yeni aldım FreeDOS bu arada.

İade mi edeyim çözümü yoksa?

Security sekmesi bu şekilde.

Dosya Ekleri

• IMG_20230915_181739.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 59
  • 1694795579784.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 50
  • 1694795974867.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 47

Sorun SSD'de olsa flashı görürdü en azından. Hafta sonu olmasa Lenovo'yu arayıp sorardım da maalesef kapalılar şu anda.

Sorun SSD'de olsa flashı görürdü en azından. Hafta sonu olmasa Lenovo'yu arayıp sorardım da maalesef kapalılar şu anda.
Aslında haklısınız neyse bekleyeceğiz artık pazartesiyi peki bu sorun donanımsal mı yazılımsal mı sence yani teknik servis bu sorunun üstesinden gelebilirmi ? Çünkü iade de edebilirim.

Aslında haklısınız neyse bekleyeceğiz artık pazartesiyi peki bu sorun donanımsal mı yazılımsal mı sence yani teknik servis bu sorunun üstesinden gelebilir mi? Çünkü iade de edebilirim.

Yazılımsal, nadir de olsa oluşan bir hata olduğu için yapılması muhtemel. Yaparlarsa iadeye diretmenize gerek yok laptop güzel.

Bencede en iyisi teknik servis.
Desteğiniz için teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Bir gelişme olursa buraya yazacağım.
Görüşmek üzere.

@Bestty sorunu çözdüm meğerse Windows'u flasha MBR olarak yazdırmışım GPT olarak yazdırmam gerekiyormuş ve GPT yaptım düzeldi. Yine de yardımcı olduğun için teşekkürler.

Konuyu kapatıyorum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…