chico2q Picopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 171 Makaleler 1 9 Ağustos 2020 #11 EmirkaanBulat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Al sana kanıt. İki ekran kartı arasında 4-5 FPS fark var. Genişletmek için tıkla... Ben de bundan bahsediyorum. 40 FPS'lerde dolaşmak isteniyorsa alabilirsin Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2020
EmirkaanBulat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Al sana kanıt. İki ekran kartı arasında 4-5 FPS fark var. Genişletmek için tıkla... Ben de bundan bahsediyorum. 40 FPS'lerde dolaşmak isteniyorsa alabilirsin
EmirkaanBulat Kilopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 668 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #12 Ben CS:GO,LoL,Minecraft,Valorant Oyunlarını oynayacağım. Onların hepsinde 60 fps üstü vereceği kesin.
Ben CS:GO,LoL,Minecraft,Valorant Oyunlarını oynayacağım. Onların hepsinde 60 fps üstü vereceği kesin.
chico2q Picopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 171 Makaleler 1 9 Ağustos 2020 #13 EmirkaanBulat dedi: Ben CS:GO, LoL, Minecraft, Valorant oyunlarını oynayacağım. Onların hepsinde 60 FPS üstü vereceği kesin. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Droplu oyunlar dilerim
EmirkaanBulat dedi: Ben CS:GO, LoL, Minecraft, Valorant oyunlarını oynayacağım. Onların hepsinde 60 FPS üstü vereceği kesin. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Droplu oyunlar dilerim
EmirkaanBulat Kilopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 668 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #14 High ayarlarda 50 fps veriyo daha ne.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 9 Ağustos 2020 #15 EmirkaanBulat dedi: High ayarlarda 50 FPS veriyor daha ne. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum bu bütçede bir laptop için gayet iyi orta ayarlarda sıkıntısız oynarsınız.
EmirkaanBulat dedi: High ayarlarda 50 FPS veriyor daha ne. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum bu bütçede bir laptop için gayet iyi orta ayarlarda sıkıntısız oynarsınız.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.375 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #16 Oyun oynamak istersen Low ayarlarda oynayabilirsin.