Lenovo Ideapad 310 Core ederi nedir?

Hocam tam tersi. Online oyun olarak, Dead By Daylight'ı ve Rainbow Six Siege'i oynadım. Kesinlikle gecikme çok az. Birçok kişi önyargıyla yaklaşıyor ama Geforce Now bu engelleri aşmış bile.

Hatta Bulgaristan'da sunucuları açıldı daha yeni. Yeter ki düzgün bir internet olsun.
Bilgisayarımı satacağım diyelim hadi tamam. Anneme babama nasıl açıklayacağım? Satamazsın olmaz falan diyecekler dolandırılırsın diyecekler. Babamı şimdi ikna etmem lazım yarın başvuru kağıtlarını göndermemiz lazım. Benim için sıkıntı yok ben varım. Sizce elimdeki bilgisayarı satsam daha performanslı bir masaüstü alabilir miyim? Valorant ve Lol yayını yapmak istiyorum. İçimde kalan çok fazla şey var. :D

Bilgisayarımı satacağım diyelim hadi tamam. Anneme babama nasıl açıklayacağım? Satamazsın olmaz falan diyecekler dolandırılırsın diyecekler. Babamı şimdi ikna etmem lazım yarın başvuru kağıtlarını göndermemiz lazım. Benim için sıkıntı yok ben varım. Sizce elimdeki bilgisayarı satsam daha performanslı bir masaüstü alabilir miyim? Valorant ve LoL yayını yapmak istiyorum. İçimde kalan çok fazla şey var. :D

Bütçeniz ne kadar? Eğer sadece laptopunuzu sattığınızda gelen para ile bir bilgisayar alacaksanız o bilgisayardan yayın performansı beklemeyin yada ikinci el parçalara yönelin derim.

Bütçeniz ne kadar? Eğer sadece laptopunuzu sattığınızda gelen para ile bir bilgisayar alacaksanız o bilgisayardan yayın performansı beklemeyin yada ikinci el parçalara yönelin derim.
Neden? Elimdeki bilgisayardan iyi olursa hayli hayli yayın yaparım. Elimdeki bilgisayarda bile yayın yapıyorum. Ama ne oyundan zevk alıyorum ne yayından biraz daha güçlü bir bigisayar da yayın akacaktır.

Neden? Elimdeki bilgisayardan iyi olursa hayli hayli yayın yaparım. Elimdeki bilgisayarda bile yayın yapıyorum. Ama ne oyundan zevk alıyorum ne yayından biraz daha güçlü bir bigisayar da yayın akacaktır.
Bilgisayar yükte olacağı için sağlam bir sistem toplamak en mantıklısı olacaktır, ancak çok ileri düzey bir yayın yapmayacaksanız standart bir sistem toplamak yeterli olacaktır. Ayrıca bütçeniz ne kadar?

Bilgisayar yükte olacağı için sağlam bir sistem toplamak en mantıklısı olacaktır, ancak çok ileri düzey bir yayın yapmayacaksanız standart bir sistem toplamak yeterli olacaktır. Ayrıca bütçeniz ne kadar?
Dediğim gibi sadece bilgisayarı satıp masaüstüne çevirmek istiyorum 4 bin TL civarı diyorlar bilgisayarıma. Bu kadar yani 250-500 tl ekleyebilirim belki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı