Lenovo Ideapad 310 Core ederi nedir?

Eğer Ray Tracing için ekran kartı alıcaksanız 1660 Super alabilirsiniz ancak bütçenizin yaklaşık 1000₺ civarında artması gerekir, ayrıca 1650 ile 1650 Super arasında büyük bir fark yok. Ayrıca en güçlü model Super değil Ti modelleridir.
Bu arada i3 10300F işlemciyi 750₺ civarında bulabilirsiniz.
Link: Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Teşekkür ederim sistemimi bugün veya yarın sahibinden gibi yerlere koymuş olurum. Eğer satılacak olursa bu sistemi düşüneceğim. Ek olarak bir şey soracağım ben bu sistem ile birlikte sence 720p LOL veya Valorant yayını yayın olmazsa video çekebilir miyim?

Teşekkür ederim sistemimi bugün veya yarın sahibinden gibi yerlere koymuş olurum. Eğer satılacak olursa bu sistemi düşüneceğim. Ek olarak bir şey soracağım ben bu sistem ile birlikte sence 720p LOL veya Valorant yayını yayın olmazsa video çekebilir miyim?
Bu oyunların yayınlarını rahatlıkla çekersin. Ancak internetinin iyi olması lazım.

Bu oyunların yayınlarını rahatlıkla çekersin. Ancak internetinin iyi olması lazım.
Benim sadece dowland hızım kötü 16 ile 12 arasında gidip geliyor altyapımız fiber 5 vesaire upload alıyorum. Ama şu upload hızları 2 katına çıkarılma olayı giderse kötü olacak. 0.8'e düşecek.

O zaman video çekmenizi tavsiye ederim, çünkü 5Mbps upload hızı ile 720P 30FPS yayın açabilirsiniz diye biliyorum.

O zaman video çekmenizi tavsiye ederim, çünkü 5Mbps upload hızı ile 720P 30FPS yayın açabilirsiniz diye biliyorum.
Hayır yanlış biliyorsunuz 5 mpbs internete ortalama 3500-4000 bitrate veriliyor ve gayet akıcı 720p 60 FPS veriliyor. Deneyimlediğim için biliyorum. Ama dediğim gibi tek sorun bilgisayarımda FPS'nin düşük olması derslerim bitince sahibinden ve letgo gibi yerlere koyacağım.

Hayır yanlış biliyorsunuz 5 Mbps internete ortalama 3500-4000 bitrate veriliyor ve gayet akıcı 720P 60 FPS veriliyor. Deneyimlediğim için biliyorum. Ama dediğim gibi tek sorun bilgisayarımda FPS'nin düşük olması derslerim bitince sahibinden ve Letgo gibi yerlere koyacağım.

FPS kısmında sorun çıkacağını zannetmiyorum. Ayrıca hiç yayın açmadığım için pek yayın ayarlarını bilmiyorum. Yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkürler.

FPS kısmında sorun çıkacağını zannetmiyorum. Ayrıca hiç yayın açmadığım için pek yayın ayarlarını bilmiyorum. Yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkürler.
Böyle gelişmek güzeldir mesela ben Ti serisinin en güçlü seri olduğunu bilmiyordum Super zannediyordum siz de benim yanlışımı düzelttiniz. :D Ben yeni bir konu daha açtım orada şu sistemi attılar. Pollux 3T-10 | Game Garaj
Bir arkadaş ise 4500 Tl'ye 1650 super'li sistem toplanır dedi. Ama hiçbirinden ses yok. Sen attıkları sisteme bakabilir misin? Senin dediğin daha mantıklı gibi. Sistemimi satarsam yeni bir konu açarım mutlaka oraya seni de etiketleyeceğim. :D

Böyle gelişmek güzeldir mesela ben Ti serisinin en güçlü seri olduğunu bilmiyordum Super zannediyordum siz de benim yanlışımı düzelttiniz. :D Ben yeni bir konu daha açtım orada şu sistemi attılar. Pollux 3T-10 | Game Garaj
Bir arkadaş ise 4500 TL'ye 1650 Super'li sistem toplanır dedi. Ama hiçbirinden ses yok. Sen attıkları sisteme bakabilir misin? Senin dediğin daha mantıklı gibi. Sistemimi satarsam yeni bir konu açarım mutlaka oraya seni de etiketleyeceğim. :D

İsterseniz attığınız sistemi 250GB Samsung Evo 860 SSD ve 1TB Harddisk özelleştirmeleri ile alabilirsiniz.

Pollux 3T-10 sistemi fiyatına göre daha iyi. Şu özelleştirmelerle alınabilir:
-SSD: Samsung Evo 860 250GB
-HDD: Seagate Barracuda 1TB (Ancak sonradan 1TB WD Blue veya 1TB Toshiba P300 HDD almanı öneririm)
Sonradan sisteme isterseniz 8GB RAM ekleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı