Lenovo İdeapad 310 nasıl sökülür?

Makaleler
1
Daha fazla  
Evet sorum direkt başlıkta bulunuyor. Bayadır bilgisayara termal macun değişimi yapmıyorum. Bilgisayarcıya götürmek istemiyorum. Bilgisayarı sökmesini biliyorum ama işlemci kısmına nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. Herhangi bir yardımcı video var mıdır?

Tamam teşekkürler bir göz atacağım.

Bu bilgi gerçekten işime yarar eğer böyle yapmasaydım bir sorun çıkar mıydı? Böyle yapılması zorunlu mu yani. :D
Ne kadar video izlediysem hepsi öyle yapıyor ve öyle olması gerektiği söyleniyor. Olmasa bile boşuna numaralandırmazlar vidaları. Demek ki bir amacı var. Ve amacı da o zaten.

Ne kadar video izlediysem hepsi öyle yapıyor ve öyle olması gerektiği söyleniyor. Olmasa bile boşuna numaralandırmazlar vidaları. Demek ki bir amacı var. Ve amacı da o zaten.
Anladım 2 tane cevabı çözüm olarak seçemiyor muyum? Çünkü arkadaşın cevabını da çözüm olarak işaretlemek istiyorum. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı