Lenovo İdeapad 310 nasıl sökülür?

Makaleler
1
Daha fazla  
Evet sorum direkt başlıkta bulunuyor. Bayadır bilgisayara termal macun değişimi yapmıyorum. Bilgisayarcıya götürmek istemiyorum. Bilgisayarı sökmesini biliyorum ama işlemci kısmına nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. Herhangi bir yardımcı video var mıdır?

buna benzer bir yapısı olması lazım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar özellikle dikkat etmem gereken bir yer var mı? Bir de termal macun önerebilir misiniz? Çünkü daha satın almadım. :D.

Bataryaya dikkat etmen lazım. Laptopu açtığında bataryayı sök. Kolay bir şey.

MX4 alabilirsin.

Arkadaşlar özellikle dikkat etmem gereken bir yer var mı? Bir de termal macun önerebilir misiniz? Çünkü daha satın almadım. :D
İşlemci ve ekran kartının üstündeki heatsinki sökerken ve takarken üstünde yazan rakamlara göre sırayla söküp takman lazım vidaları. Sökerken 1,2,3,4,5 diye sırayla gideceksin. Geri takarken de sondan başlayacaksın 5,4,3,2,1 diye.

Bataryaya dikkat etmen lazım. Laptopu açtığında bataryayı sök. Kolay bir şey.

MX4 alabilirsin.

Tamam teşekkürler bir göz atacağım.
İşlemci ve ekran kartının üstündeki heatsinki sökerken ve takarken üstünde yazan rakamlara göre sırayla söküp takman lazım vidaları. Sökerken 1,2,3,4,5 diye sırayla gideceksin. Geri takarken de sondan başlayacaksın 5,4,3,2,1 diye.
Bu bilgi gerçekten işime yarar eğer böyle yapmasaydım bir sorun çıkar mıydı? Böyle yapılması zorunlu mu yani. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı