Lenovo Ideapad 310 RAM sorunu

Furk4nVT

Hectopat
Daha fazla  
Sistem özellikleri:
AMD A10 9600P 2.4GHZ/3.1GHZ.
Radeon R5 (512MB)
R6 M435DX Radeon ayarlarına göre 2 GB RAM'a görev yöneticisinde GPU 0'da GPU 1'de 512MB gösteriyor.
12 GB RAM.

A10 9600P ve R6 M435DX sistem GTA V açar mı? - Technopat Sosyal ve bu linkteki adamda da aynı bileşenler olmasına rağmen her iki GPU'da nasıl 2 GB oluyor anlamış değilim...

Bir başka sıkıntımda Epic Games'ten aldığım GTA V'te ilk görevi yapıyorum yani bankayı soyuyorum, polislerle çatışıyorum ve arabaya binince sanırım ilk görev bitiyor ve siyah ekran oluyor sağ alt köşesinde yüklenme işareti çıkıyor ama açılan hiçbir şey yok...Yardım edermsinizi lüütfennn Recep abi sende bir el atarsan tartışmaya sevinirim. Seviliyorsunuz abi

Dosya Ekleri

• Görev Yöneticisi 21.05.2020 17_14_23.png
    21,5 KB · Görüntüleme: 50
  • Radeon Software 21.05.2020 17_13_17.png
    124,5 KB · Görüntüleme: 48
Hocam sorun falan yok doğru rakamlar bunlar. Biri entegre ekran kartı diğeri harici ekran kartı. Oyunlarda kullanacağınız harici olan 2gb yazan ekran kartıdır. Diğeri Gpu0 olarak gösterilen entegre ekran kartıdır. Sorun falan yok.
Gta 5'e gelirsek oyunla alakalı sorun gözüküyor. Rockstar Launcher üzerinden açmayı deneyin. Olmazsa buluruz başka bir yolunu.

Hocam sıkıntımı bir nebze olsun giderdin eyvallahta yukarıda belirttiğim tartışmada ki adamda da aynı sistem var ama onda nasıl her ikisi de 2 GB oluyor.

GTA 5'in grafik ayarlarında görev yöneticisindeki ayarları kullanıyor yani crossfire yaptığımda 2 GB'yi göstermiyor 1GB olarak gösteriyor...Radeon ayarlarında R6 M435DX 2 GB olarak gösterse de görev yöneticisinde 512MB olarak görüyor onu nasıl halledebilirim?

Driver'lar güncel mi ?
Format atman gerekebilir. Emin değilim. Entegre işlemcin hem düşük gözüküyor hem de harici ekran kartın da düşük. Format gibi duruyor.

Driver'lar güncel mi?

Format atman gerekebilir. Emin değilim. Entegre işlemcin hem düşük gözüküyor hem de harici ekran kartın da düşük. Format gibi duruyor.

Nasıl yani formatlasam düzelir mi? Pekialttaki alıntıladğım yorumda bulunan linkteki adamın nasıl 2 GB. Ben onu çözemedim, sonuçta aynı sistem tek farkı üretim kodlarının farklı olmasıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…