Lenovo Ideapad ekranı bir anda kararıyor

yazilimci.kiz

Femtopat
Katılım
10 Nisan 2021
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Kullandığım bilgisayar Lenovo Ideapad. İşlemcim AMD Ryzen 7 3700u with Radeon Vega Mobile GFX. Yaklaşık bir haftadır ekranım bir anda siyahlaşıyor, tahminimce ekran kartından dolayı. Radeon Software uygulamasına girememeye başladım ardından yazılım ve sürücü uyuşmamazlığı nedeni ile. Ancak bilgisayarımla ilgili her şeyi hep güncel tuttum. AMD'nin sitesinden uygulamayı tekrar indirdim. Bu yazdığım olaylar yaklaşık 3 defa daha gerçekleşti. Sorun hiçbir zaman düzelmedi. Az önce yaşadığım olayda da yine siyah ekran geldi biraz bekledikten sonra düzeldi ancak bu sefer de ekran kartı uygulaması bulunamıyor tarzı bir uyarı geldi karşıma. Ve yine AMD software uygulamasına giremedim. Lütfen bir çözümü olan var mı? Tam bir çalışmanın ortasındayken tak gidiyor ekran ve her zaman düzelmesi bu kadar hızlı da olmuyor.

1618003753951.png


1618003768682.png


1618003796071.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
bu konularda biraz deneyimsizim bir sorun olur mu silme işleminde
Hayır olmaz merak etmeyin. İsterseniz önce size en uyumlu drvierın setupını indirin. Ondan sonra DDU ile varolanı kaldırıp indirdiğinizi kurun. Ekran birkaç kere gelip gidecek kurulurken ve o USB çıkarırken çıkan ses çıkacaktır. Endişelenmeyin normal.

Sosyal'de DDU ile drvier silme rehberi mevcut. Oradan da bakabilirsiniz.🙂
 
Hayır olmaz merak etmeyin. İsterseniz önce size en uyumlu drvierın setupını indirin. Ondan sonra DDU ile varolanı kaldırıp indirdiğinizi kurun. Ekran birkaç gere gelip gidecek kurulurken ve o USB çıkarırken çıkan ses çıkacaktır. Endişelenmeyin normal.

Sosyal'de DDU ile drvier silme rehberi mevcut. Oradan da bakabilirsiniz.🙂
teşekkür ederim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı