Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7 alınır mı?

Fiyat ne? Oyun oynarken sessiz çalışan gaming laptop beklemeyin. Fan kontrol programı bu versiyon Ipg'ler de yok.
Selam acer nitro 5 de sessiz moddayken hic fan sesi duymadan rdr2 oynuyordum fakat ses karti problemi oldugundan dolayi iade ettim. Buradaki amac bu laptopta fan kontrol uygulamalari var mi yok mu oynarken klavyesi yaniyor mu bu tur bilgilere ihtiyacim var.

Belirtmediği şeyi nasıl bilebiliriz?
Ekledim simdi sagolun.

Selam Acer Nitro 5 de sessiz moddayken hiç fan sesi duymadan RDR2 oynuyordum fakat ses karti problemi oldugundan dolayi iade ettim. Buradaki amac bu laptopta fan kontrol uygulamalari var mi yok mu oynarken klavyesi yaniyor mu bu tur bilgilere ihtiyacım var.

Ekledim simdi sağ olun.

Acer Nitro 5 güzel bir Laptop aslında nasıl sorun çıktıki ses kartında?

Selam acer nitro 5 de sessiz moddayken hic fan sesi duymadan rdr2 oynuyordum fakat ses karti problemi oldugundan dolayi iade ettim. Buradaki amac bu laptopta fan kontrol uygulamalari var mi yok mu oynarken klavyesi yaniyor mu bu tur bilgilere ihtiyacim var.

Ekledim simdi sagolun.
Fanları tamamen kontrol edemezsin, sadece performans dengeli gibi kipleri bulunuyor cihaz ona göre güç ve fan ayarını kendisi yapıyor. Klavyesi ısınıyor normal olarak.

harici normal bi klavye alıp onunla oynayabilirsiniz. bende öyle yapıyorum.

Acer Nitro 5 güzel bir Laptop aslında nasıl sorun çıktıki ses kartında?
Konularima bakabilirsiniz acik. DTS kurulumunda problem yasiyordum. Cok kaliteli hoparlorleri ve ses sistemi var fakat arizadan dolayi kullanamiyordum. En son DTS'i kurdu ve ses tamamen gitmisti.

Fanları tamamen kontrol edemezsin, sadece performans dengeli gibi kipleri bulunuyor cihaz ona göre güç ve fan ayarını kendisi yapıyor. Klavyesi ısınıyor normal olarak.
Cok mu isiniyor siz hangi modeli kullaniyorsunuz?

Konularima bakabilirsiniz acik. DTS kurulumunda problem yasiyordum. Cok kaliteli hoparlorleri ve ses sistemi var fakat arizadan dolayi kullanamiyordum. En son DTS'i kurdu ve ses tamamen gitmisti.

Cok mu isiniyor siz hangi modeli kullaniyorsunuz?

Eski kasası bulunuyor bende 1 senedir falan kullanıyorum. Soğutması gayet iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı