Çözüldü Lenovo IdeaPad Gaming 3 81Y400DATx notebook ekran kartını kullanınca mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hasxes

Hectopat
Daha fazla  
Lenovo IdeaPad Gaming 3 81Y400DATx notebook kullanıyorum, ekran kartını kullanamıyorum. Ekran kartını indirdiğimde 15dk da bir mavi ekran yiyorum.

Çözüm
Oto driver ile kurdum.
Sebep bu. Hemen DDU ile sürücüyü silin ve ekran kartının sitesinden en yeni WHQL sürücüyü indirin ve kurun. Ya da laptopunuzun resmi driver sayfasından. Ekran kartının sitesinden kurmanız daha iyi olur. Bir daha da otomatik driver yazılımları kullanmayın. Uyumsuz veya çok eski bir sürücü yükletmiş demek ki size. Bir daha atayım rehberi.
Merhaba. Oluştuysa minidump dosyalarını paylaşır mısınız? Bahsettiğiniz şey sanırım ekran kartı sürücüsünü kurunca mavi ekran vermesi.
{Eğer Google Drive ile paylaşacaksanız herkese açık şekilde paylaşın.}

Merhaba. Oluştuysa minidump dosyalarını paylaşır mısınız? Bahsettiğiniz şey sanırım ekran kartı sürücüsünü kurunca mavi ekran vermesi.
{Eğer Google Drive ile paylaşacaksanız herkese açık şekilde paylaşın.}
tabiki

1753705918222.png

olmuş olması lazım

Hangi hatayla karşılaştınız?
gdrive ile attım şimdi

@Hasxes merhaba. Şu an inceleyebildim. Hata NVIDIA ekran kartı sürücüsü sebebiyle olmuş tahmin ettiğim gibi. Sürücü eğer kuruluysa DDU ile silip ekran kartının sitesinden en yeni WHQL sürücüyü indirin.

Windows Update'in verdiği sürücüyü kurunca mı oldu yoksa otomatik driver yazılımı falan mı kullandınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı