Sebep bu. Hemen DDU ile sürücüyü silin ve ekran kartının sitesinden en yeni WHQL sürücüyü indirin ve kurun. Ya da laptopunuzun resmi driver sayfasından. Ekran kartının sitesinden kurmanız daha iyi olur. Bir daha da otomatik driver yazılımları kullanmayın. Uyumsuz veya çok eski bir sürücü yükletmiş demek ki size. Bir daha atayım rehberi.Oto driver ile kurdum.
tabikiMerhaba. Oluştuysa minidump dosyalarını paylaşır mısınız? Bahsettiğiniz şey sanırım ekran kartı sürücüsünü kurunca mavi ekran vermesi.
{Eğer Google Drive ile paylaşacaksanız herkese açık şekilde paylaşın.}Rehber: Minidump nedir, nasıl paylaşılır?
Merhaba değerli üyelerimiz. Bir Windows kullanıcısı olarak karşılaşmayı en son isteyeceğimiz şeylerden biri; mavi renkli bir arka fontta beliren üzgün suratlı hata ekranlarıdır. Bu hata bildirimine Blue Screen of Death yani Ölümün Mavi Ekranı veya Mavi Ekran hatası diyoruz. Bugcheck olarak...www.technopat.net
Tamamdır. Bekliyorum.Tabii ki.
buraya atamıyorum nedenseTamamdır. Bekliyorum.
Hangi hatayla karşılaştınız?Buraya atamıyorum nedense.
gdrive ile attım şimdiHangi hatayla karşılaştınız?
tamamDosyaya erişemiyorum. Lütfen herkese açık şekilde paylaşın.
Dosyaya erişemiyorum. Lütfen herkese açık şekilde paylaşın.
drive.google.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.