Lenovo Ideapad Gaming 3 alınır mı?

Bende alacaktım hatta gecen gün konu açtım ama sonradan vazgectim ASUS'un ekran kartı daha iyi Webcam konusunu düşünme bence ucuza bir Webcam alabilirsin ben ASUS'u alacağım.
 
Bende alacaktım hatta gecen gün konu açtım ama sonradan vazgectim ASUS'un ekran kartı daha iyi Webcam konusunu düşünme bence ucuza bir Webcam alabilirsin ben ASUS'u alacağım.

Teşekkürler Webcam olması gerekiyor ama bir düşüneyim.
Sırf Webcam için ROG kalitesinden vazgeçmeyin.

Gerekmese direk alacağım hocam zaten ama lazım olacak maalesef yine de bir düşüneyim.
 
Hocam merhaba, ekstra konu açmak istemedim ben de @Aegon01 hocamın kaldığı 2 modele ek olarak https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qamey-001-pm-HBC000004WLKR şu model arasında kalmıştım. Yani ilk mesajdaki 2 dizüstü bilgisayar ve bu Acer Nitro AN515-56 modeli arasındayım. İşlemci olarak ROG hepsinden üstün, malzeme kalitesi, hoparlörde falan daha üstün diye gördüm. Ekran kartı konusunda 1650 TI model %5-10 civarı fark ediyor sanırım ki benim için pek önemi yok çünkü işlemcide çok daha fazla fark ediyor donanım yani 4800H ve 11300H arası fark yüksek. ASUS ROG modelin tek eksiği benim için de kamera ancak 200-300 lira civarına fazlasıyla yetecek kamera modelleri de buldum. Bir ürünü alıp sonradan RAM ekleyeyim SSD ekleyeyim uğraşmak istemiyorum ki zaten oyun da oynamıyorum 1 yıldır masaüstü bilgisayarımda bile. Acer modelin de soğutması için çok iyi diyor herkes ancak ROG çok daha kaliteli duruyor o yüzden aklımı çeliyor. Çok uzatmayayım bu üç modelden hangisi daha ideal olur? @olyshoweR @Radeon RX 5500M
 
Son düzenleme:
@Alperen55 ASUS ROG modeldeki GTX 1650, GTX 1650Ti gücünde.


AMD Ryzen 7 4800H, Intel Core i5-11300H'den %35 daha güçlü. Radikal bir fark var. Ben ASUS ROG diyorum.
 

Geri
Yukarı