XYZHits
Decapat
Merhaba kolay gelsin. Bütçe 23K. Bir laptop buldum. Sizce alınır mı?
Selam incelemeleri pek yok bu modellerin 3050 surumunu aldim bende. Nasil cihaz cok sesli calisiyor mu?Yahu bıkmadınızmı bütçe üstü önermekten? Yok 3K daha ekleyin bunu alın yok 10k daha ekleyin şunu alın, oldu 50k daha eklesin MSI alsın hatta eklemişken 10 milyon TL daha eklesin Lamborghini alsın bir tane. Allah'ım yarabbim ya! Önerdiğin bilgisayar ve özellikleri gayet güzel Lenovo IdeaPad serisi soğutucu olarak pişman etmez hocam. Aynı bütçede daha alternatifler mutlaka vardır ama önerdiğiniz bilgisayar alınır. Bende Lenovo IdeaPad Gaming 3 kullanıcısıyım ve gayet memnunum. Özellikleri sizi tatmin edecektir.
Selam incelemeleri pek yok bu modellerin 3050 surumunu aldim bende. Nasil cihaz cok sesli calisiyor mu?
Amazon.com.tr
3K ekleyip bunu alın.
Yahu bıkmadınızmı bütçe üstü önermekten? Yok 3K daha ekleyin bunu alın yok 10k daha ekleyin şunu alın, oldu 50k daha eklesin MSI alsın hatta eklemişken 10 milyon TL daha eklesin Lamborghini alsın bir tane. Allah'ım yarabbim ya! Önerdiğin bilgisayar ve özellikleri gayet güzel Lenovo IdeaPad serisi soğutucu olarak pişman etmez hocam. Aynı bütçede daha alternatifler mutlaka vardır ama önerdiğiniz bilgisayar alınır. Bende Lenovo IdeaPad Gaming 3 kullanıcısıyım ve gayet memnunum. Özellikleri sizi tatmin edecektir.
Aynı dusuncedeyiz. Hep 3k ustu 1k ustu daha diye diye MSI GT serisine ulasiriz hahahsh. Bu durum cidden cok komik. Ama iyi niyetli olarak yapiyorlar orasi ayri.Hocam bütçe üstü yazma lütfen kurbanın olayım.
Allah razı olsun kanka sonunda beni anlayan birisi çıktı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.