yvsh
Kilopat
AMD'lere başka bir şekidle Undervolt yapılıyor. ThrottleStop AMD uyumlu değil. Videolara bakın.Sana tamamen katılıyorum @erengore. İşlemcinin Turbo Boost'unu kullanmayacaksak sene 2010'lara gidelim. Fakat durum şu işlemcimiz AMD. ThrottleStop uygulaması ile Undervolt işlemi yapamıyoruz. Senin bildiğin ve tavsiye ettiğin bir uygulama var mıdır?
Yardımcı oluruz. Biz de anamızın karnında öğrenmedik hocam.Undervolt yapmayı bilmiyorumve pek anlamıyorum BIOS gibi şeylerden
Bende 10750h var(gayet hızlı bir işlemci). Neredeyse tüm offline oyunlarda işlemci çok fazla kullanılmıyor. Bu yüzden eğer online oyun oynamayacak isem Turbo Boost kapatarak 15-20 derece arasında sıcaklık düşüşü elde ederim(fps kaybetmeden). Eğer işlemci tüketen bir oyun ise pil ayarlarından tekrar eski haline getiririm(restart gerektirmeden, oyun oynamaya devam ederken).Sana tamamen katılıyorum @erengore. İşlemcinin Turbo Boost'unu kullanmayacaksak sene 2010'lara gidelim. Fakat durum şu işlemcimiz AMD. ThrottleStop uygulaması ile Undervolt işlemi yapamıyoruz. Senin bildiğin ve tavsiye ettiğin bir uygulama var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.