K Kemal1234 Yoctopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #1 Laptopum Lenovo Ideapad Gaming 3 modeli. Evime geleli 1 saat olmadı. Hemen kurmak istedim. Bilgisayarın kendisinde herhangi bir sorun yok sadece kurulum yapmayı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Laptopum Lenovo Ideapad Gaming 3 modeli. Evime geleli 1 saat olmadı. Hemen kurmak istedim. Bilgisayarın kendisinde herhangi bir sorun yok sadece kurulum yapmayı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 790 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #2 Sanırım bilgisayar FreeDOS ve siz Windows kurmaya çalışıyorsunuz. YouTube'a yazarak bir sürü video bulabilirsiniz.
Sanırım bilgisayar FreeDOS ve siz Windows kurmaya çalışıyorsunuz. YouTube'a yazarak bir sürü video bulabilirsiniz.
Y Yusuf6376 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 22 12 Şubat 2022 #3 USB'ye Windows ISO'su yazdır. Bilgisayara tak ve bilgisayarı USB'den boot et. Windows ISO'sunu sürümüyle internette aratarak indirebilirsiniz.
USB'ye Windows ISO'su yazdır. Bilgisayara tak ve bilgisayarı USB'den boot et. Windows ISO'sunu sürümüyle internette aratarak indirebilirsiniz.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et