disleem1337
Zeptopat
Hayır hocam, gelişme olursa bilgilendirirseniz sevinirim.bende de aynı sorun var. acaba çözüm buldunuzmu? itopya.com üzerinden değişim talep ettim bakalım sonuç ne çıkacak?
Hayır hocam, gelişme olursa bilgilendirirseniz sevinirim.bende de aynı sorun var. acaba çözüm buldunuzmu? itopya.com üzerinden değişim talep ettim bakalım sonuç ne çıkacak?
tabikii . başka bir kullanıcı hoparlör çıkmış demişti.Hayır hocam, gelişme olursa bilgilendirirseniz sevinirim.
Hocam cihazı 10 Mayıs'ta aldım, Ryzen 5 5600h, GTX 1650 modeli. Bugün aynı ses benden de gelmeye başladı. Cihaz düşmedi, sarsılmadı. Sadece çantaya koyup evden arkadaşımın evine taşıdım. Sorunun sebebini öğrenen oldu mu?
Neyse arkadaşlar, benim işlerim vardı laptopu servise falan yollayamazdım. Açtım baktım içini hiçbir şey görünmüyordu, ama ses pilin altından geliyordu. Pili kaldırdım ve evet, BIOS pilinin sarılı olduğu paket yuvadan çıkmış. Geri oturtup pili taktım. Şimdi ses falan yok. Benim ses gelen yer bu BIOS pilinin olduğu köşe bu arada. Diğer köşeden ses geliyorsa sorumluluk kabul etmemmobilden görsel atamıyorum tam yerini işlerim bitince görsel atarak göstereceğim.
Örneği bu, hadi bir model de unutulur fakat her modelde mi önemsenmez? Ne kadar dikkat edilirse kalite olacak o zaman fiyatı da ona göre olacak. Fiyat ucuz yapabilmek için ya adaptör düşük W koyarlar ya da içinde ki parçaları koyulma şekli, paketi dandik koyarlar. Önemsemiyorlar demek istiyorum giriş seviye laptoplar da, içinde ki işlemci ve ekran kartı fiyatı pahalı ediyor yoksa o kasa para da etmez.Pili kaldırdım ve evet, BIOS pilinin sarılı olduğu paket yuvadan çıkmış. Geri oturtup pili taktım.
Aynı bilgisayarın Intel işlemcili modelini de ben aldım ve biraz önce bende aynı sesi fark ettim. Laptop kutu içeriğinde SATA yuvası ve kabloları vardı acaba onun yeri boş kaldı da mı ses yapıyor diye düşündüm ki sizin fotoğrafınızda BIOS pilini görünce şaşırdım açıkçası.
Ben de dün akşam farkettim. Yarın servisi arayacağım. Belki götürürüm.Ne yaptınız hocam sorunu?
Bende de aynı sorun var. Acaba çözüm buldunuz mu? itopya.com üzerinden değişim talep ettim bakalım sonuç ne çıkacak?