Lenovo IdeaPad Gaming 3 oyun oynarken 94 dereceyi görüyor

Genel anlamda yükü gpu çektiği için ve laptoplar soğutma özürlü olduğu için böyle dedim. Elbette cihzdan cihaza değişir. Ancak laptopta masa üstündeki gibi değerler beklemek saçma olur.

Genel anlamda yükü gpu çektiği için ve laptoplar soğutma özürlü olduğu için böyle dedim. Elbette cihzdan cihaza değişir. Ancak laptopta masa üstündeki gibi değerler beklemek saçma olur.
Evet, çoğu oyun GPU tarafına yükleniyor ve ucuz laptoplarda da pek soğutmaya abanılmıyor fakat yerden yükseltmek bayağı fark ettirebiliyor. Kafayı yemek üzereydim 2 boyutlu br RTS oynuyordum sistem ısınıyor, GTA4'de zaten uçuşa geçiyordu.

Çok doğru elimde çöp bir excalibur var sizi çok iyi anlıyorum. Bende buna benzer bir şey aldım çok fark ettiriyor.

Hocam eklediğim resim için ne diyeceksiniz. Kim kabul ederki böyle bir anakartı. Kim bilir hangi kötü saklama koşulları altında bekletilmiş ya da işlem, tamir görmüş bir anakart mı insan şüpheye düşüyor. Bu şekilde anakartı dayatabilirler mi? Bunu kullanmak zorunda mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…