Lenovo IdeaPad Gaming 3 oyun oynarken 94 dereceyi görüyor

Bir mevzu da cihazın bir laptop olması, bu cihazlar ütü.
Şu cins bir eleman alıp arkanın hava almasını sağlayabilirsiniz. Hem belinize de rahatlık sağlar.

1.5 sene sonrasında malum benim cihaz biraz toz toprak topladı, büyük glitchler yiyordum, bu eleman sıfıra indirdi sağ olsun. Boşu boşuna termal değiştirecektim.

Alma amacım belimi rahatlatmaktı.

Cihazına göre. çektiği güce göre, neresi ne kadar bakır boruya temas ediyori neresi ne kadar açık vesairenin etkisi o. Böyle genelleme yapılmaz. 100derece GPU da normal değildir o cihaz 100 dereceden her aşağılara indiğinde BGA bağlantısının lehimleri biraz daha gevşiyor. Isınmaması lazım bu meretlerin.
Genel anlamda yükü gpu çektiği için ve laptoplar soğutma özürlü olduğu için böyle dedim. Elbette cihzdan cihaza değişir. Ancak laptopta masa üstündeki gibi değerler beklemek saçma olur.

Genel anlamda yükü gpu çektiği için ve laptoplar soğutma özürlü olduğu için böyle dedim. Elbette cihzdan cihaza değişir. Ancak laptopta masa üstündeki gibi değerler beklemek saçma olur.
Evet, çoğu oyun GPU tarafına yükleniyor ve ucuz laptoplarda da pek soğutmaya abanılmıyor fakat yerden yükseltmek bayağı fark ettirebiliyor. Kafayı yemek üzereydim 2 boyutlu br RTS oynuyordum sistem ısınıyor, GTA4'de zaten uçuşa geçiyordu.

Evet, çoğu oyun GPU tarafına yükleniyor ve ucuz laptoplarda da pek soğutmaya abanılmıyor fakat yerden yükseltmek bayağı fark ettirebiliyor. Kafayı yemek üzereydim 2 boyutlu br RTS oynuyordum sistem ısınıyor, GTA4'de zaten uçuşa geçiyordu.
Çok doğru elimde çöp bir excalibur var sizi çok iyi anlıyorum. Bende buna benzer bir şey aldım çok fark ettiriyor.

Lenovo servisi bana da isinma sorunu yuzunden anakartinizi degistirdik dedi ama geldiginde baktim ki hiçbir şey yapilmamis o yuzden bunu da aklinda bulundur. Yegenimde var laptopunun aynisindan o da ayni sicaklik degerlerinde calisiyor. Ancak gercekten dedikleri gibi anakarti degistirmislerse buyuk ihtimalle yanlış macun kullanmislardir. www.ebuy7.com'dan Honeywell PTM 7958 alip uygula veya bir profesyonele uygulat.
Hocam eklediğim resim için ne diyeceksiniz. Kim kabul ederki böyle bir anakartı. Kim bilir hangi kötü saklama koşulları altında bekletilmiş ya da işlem, tamir görmüş bir anakart mı insan şüpheye düşüyor. Bu şekilde anakartı dayatabilirler mi? Bunu kullanmak zorunda mıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı