Lenovo Ideapad Gaming 3 RAM ve SSD yükseltmesi yapınca garanti dışı kalır mı?

Bendeki Ideapad Gaming 3'te Hynix RAM ve Macron SSD takılı, RAM olarak tavsiyem bilgisayarınızdaki RAM'den almanız. SSD konusunda daha tecrübeli arkadaşlar bilgi verirler zaten.
Bilgisayardaki ramin adini nerden bulabilirim ?
 
Siz şimdi deyince bende arada kaldim hocam😅 aslinda SSD'ye bakabildigimiz uygulama varsa bakarsaniz iyi olur ben şu an evde değilim.

Hocam Ben HDD takayım diye açtım aleti, HDD kısmında SSD takılı, SSD'yi öteki tarafa takayım dedim uzun geldi. Boştaki SSD yeri kısa olan için.

Aha bu takılı.
Micron 512GB 3400 Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 6600MB / Yazma 3600MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Micron 512GB 3400 Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 6600MB / Yazma 3600MB) en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Arkadaş da görev yöneticisinden bakabilir, markası serisi aynıdır yüksek ihtimal. Artık bunun daha kısa olanı hangisiyse öteki tarafa ondan alması lazım.
 
Takılı olan SSD'nin o olduğuna emin misiniz? O kadar yüksek değerli SSD koymazlar diye düşünüyorum. Eğer uzun geldiyse demek ki 2242'lik SSD almasi gerekiyor, ama emin olmak için kasayi kendisi açıp baksa iyi olur gibi.
 

Geri
Yukarı