Lenovo IdeaPad Gaming 3 vs Acer Nitro AN517-54

soruvar

Kilopat
Katılım
9 Nisan 2015
Mesajlar
65
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

Lenovo:

Acer:
(Yorumlarda ısınma sorunu, hoparlörün yetersiz kaldığı gibi birkaç konudan bahsetmişler.)

İki cihaz arasında kaldım. Acer olan 17.3 inç ekranı ve i5 işlemcisi var. Uzun süre i7-8750H kullandım işlemciden memnundum. Lenovo için kötü bir yorum görmedim ama uzun süre kullanacağım için Ryzen işlemciden çekinmekteyim. RTX3060 için en uygun bu cihazlar var. 18.000 TL kadar önerebileceğiniz bir cihaz var mı? Bunlar yerine RTX3050 Ti bir model seçmem daha mı doğru olur? İyi sosyaller.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo marka laptop kullanıyorum, gayet memnunum, lenovo alınır bence. Sizin gösterdiğiniz Acer laptopta linux yüklü, zaten aynı donanım var hemen hemen. Aynı fiyattalar, ben olsam Lenovo alırdım.
 
Ekran kartı 3060 altını almayın da, bu ikisi arasında hangisini aldığınız çokta önemli değil gibi. Birde Lenovo ekran kartı 90 w, acer 95 w diye biliyorum. Bende Acer 3060 an517 95wlık var memnunum.
 
Ekran kartı 3060 altını almayın da, bu ikisi arasında hangisini aldığınız çok da önemli değil gibi. Bir de Lenovo ekran kartı 90W, Acer 95 W diye biliyorum. Bende Acer 3060 AN517 95W'lık var memnunum.

Lenovo marka laptop kullanıyorum, gayet memnunum, Lenovo alınır bence. Sizin gösterdiğiniz Acer laptopta Linux yüklü, zaten aynı donanım var hemen hemen. Aynı fiyattalar, ben olsam Lenovo alırdım.

İşletim sistemi önemli değil kendim kuracağım. Ryzen işlemci ilk defa kullanacağım. Isınma sorunu veya uzun kullanımda problem çıkartır mı? Acer olan modelde i5 var.
 
İşletim sistemi önemli değil kendi kuracağım. Ryzen işlemci ilk defa kullanacağım. Isınma sorunu veya uzun kullanımda problem çıkartır mı? Acer olan modelde i5 var
Ryzen 7 4800H kullanıyorum ve şuanlık bir ısınma sorunu yaşamadım ama işlemcinin kronik sorunu var mı diye bir kontrol etmenizi öneririm.
 
Ryzen 7 4800H kullanıyorum ve şu anlık bir ısınma sorunu yaşamadım ama işlemcinin kronik sorunu var mı diye bir kontrol etmenizi öneririm.

Lenovo'da MUX Switch yokmuş. Bu kasada 2. M.2 yuvası yok ve SATA SSD takmak istersem M.2 SSD çıkarmak gerekiyormuş. Acer içinde böyle mi bilmiyorum.
 
Hocam bu Lenovo modelinde(82K200K0TX) Lenovo sitesi üzerinde 2 adet M.2 SSD yuvası var gözüküyor.
IdeaPad,IdeaPad Gaming 3 15ACH6,Model:82K200K0TX

Siz yazdıktan sonra tekrar baktım. Aynı modeli yazdığımda başka kasalar çıkıyor. Kafamı karıştırdı.
Monster:

Bu model nasıldır? Monster marka olarak iyi midir? İndirim denk gelirse bu cihazada bakabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı