Lenovo Ideapad Gaming 3 vs. Tulpar T5 V20.3

Size direk açtıgım şikayet konusunu göndereyim. Bir önceki siparişimdede ölü piksel vs sorunlar vardı. Müşteri hizmetleri ne kadar iyi olursa olsun ürün kalitesi çok düşük.

Şuan Amazon da indirimde olan bu cihazı sipariş ettim dün.

Videoyu izledim hocam. Sıkıntılı gözüküyor. Leptop geldiğinde durumunu yazarım.

Size direk açtıgım şikayet konusunu göndereyim. Bir önceki siparişimdede ölü piksel vs sorunlar vardı. Müşteri hizmetleri ne kadar iyi olursa olsun ürün kalitesi çok düşük.

Şuan Amazon da indirimde olan bu cihazı sipariş ettim dün.

Ideapad'i de gömen çok var. Kasası nasıl acaba?

Monster da yaşadıklarımdan sonra diğer markalarda bu kadar sorun olacağını hiç sanmıyorum inşallah düşündüğüm gibi olur.
Teknoloji biraz şans işi tabi umarım herkes verdiği paranın karşılığını alır

Şu an Amazon da indirimde olan bu cihazı sipariş ettim dün.

Oyun oynarken yük altında şarjda olmasına rağmen şarjı azalıyor diyorlar geldiği zaman bir inceleme yaparsanız çok sevinirim sene yaz sonuna doğru ben de almak istiyorum bu cihazı.

Oyun oynarken yük altında şarjda olmasına rağmen şarjı azalıyor diyorlar geldiği zaman bir inceleme yaparsanız çok sevinirim sene yaz sonuna doğru ben de almak istiyorum bu cihazı.
Şarj takılıyken şarjı bitme durumu bunda değil 3050ti olanında var diye okumuştum. 8 gb ile gelen model.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı