Lenovo Ideapad Gaming L340 laptopa M.2 SSD uyar mı?

nasbedrettin

Kilopat
Daha fazla  
Cihazım Lenovo Ideapad Gaming l340. 15irh modeli cihazımda M.2 slotunda üstünde pcle gen 3x2 yazan bir SSD var. Az önce Hepsiburada'dan gen 3x4 olan M.2 siparişi verdim. Bu M.2 benim cihazıma uyar mı acaba? Lütfen cevap verirseniz ona göre iptal edeceğim siparişi.

Uyar ama vaad edilen hızları tam olarak alamazsınız. Tabii yuvanın Gen3 x2 desteklediğini varsayıyorum, intetnette pek bir bilgi bulamadım maalesef. Cihazda kaç tane NVMe girişi var, bir de şimdikini çıkartıp yerine onu mu takacaksınız yoksa? Kasayı açıp kontrol etseniz iyi olur.
Hangi SSD'yi aldınız bu arada?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı açtım slot içerisinde b tipi sata m2 bulunuyor ama slot üzerinde key m yazıyor araştırdığım kadarıyla m2 nvme desteği olan bir slot bu. böyle birşey mümkün mü normalde. Siparişini verdiğim ssd de Adata 3500/2400 PCle nvme m2 ssd

Kasayı açtım slot içerisinde b tipi sata m2 bulunuyor ama slot üzerinde key m yazıyor araştırdığım kadarıyla m2 nvme desteği olan bir slot bu. böyle birşey mümkün mü normalde. Siparişini verdiğim ssd de Adata 3500/2400 PCle nvme m2 ssd
Nasıl yani? Dolu olan slotta SATA M.2 var, Boş olan ise NVMe girişi değil mi yanlış anlamadım?
SSD güzel.

Tek slot mevcut. Slot üzerinde key m yazmasına rağmen içerisinde key b uyumlu sata m2 ssd var. İnternette küçük pinler sağ tarafta ise nvme uyumlu solda ise sata uyumlu yazıyor ama benimki sağda ve içerisinde m2 sata var. Acaba m2 nvme uyumlu slot ikisi için de uygun olabilir mi?

Tek slot mevcut. Slot üzerinde key m yazmasına rağmen içerisinde key b uyumlu sata m2 ssd var
Anladım, onu söküp yeni aldığınız M.2'yi takacaksınız.
Bu videoda NVMe takmış, uyumlu gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ohh, çok rahatladım gerçekten. Çok teşekkür ederim. Alttaki sata slotu için dönüştürücü ne diye atmalıyım acaba o küçük filmin ismini bulamadım da bilgin var mı?

Ohh, çok rahatladım gerçekten. Çok teşekkür ederim. Alttaki sata slotu için dönüştürücü ne diye atmalıyım acaba o küçük filmin ismini bulamadım da bilgin var mı?
Rica ederim. Maalesef onlar hakkında bir bilgim yok, yanlış yönlendirmek istemiyorum. Biraz araştırmanız iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı