Lenovo Ideapad Gaming'den 3 ölü piksel çıktı

Hellomyquestion

Decapat
Arkadaşlar merhabalar, ürün dün elime geldi. Akşam kurulumunu vs yaptıktan sonra film açtım, siyah ekranda beyaz bir nokta gözüme çarptı. Ardından ölü piksel değildir, tozdur diye silmeye falan kalktım. Sonra test yaptım ve 2 tane ölü piksel gördüm, ne yapmamı önerirsiniz? Bir de ürünü indirimdeyken aldım, bugün baktım normal fiyatına dönmüş. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahatsızlık veriyorsa garantiye gönderin ya da fiyat farkı çok değilse iade de edebilirsiniz. Hatta bazı siteler fiyatı ucuzken alınmış ürünlerin iadesi normal fiyata denk geldiğinde eğer kişi tekrar satın almak isterse indirimli fiyattan tekrar satış yapıyor.

Arkadaşlar merhabalar, ürün dün elime geldi. Akşam kurulumunu vs yaptıktan sonra film açtım, siyah ekranda beyaz bir nokta gözüme çarptı. Ardından ölü piksel değildir, tozdur diye silmeye falan kalktım. Sonra test yaptım ve 2 tane ölü piksel gördüm, ne yapmamı önerirsiniz? Bir de ürünü indirimdeyken aldım, bugün baktım normal fiyatına dönmüş. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İade veya değişim deneyebilirsin.

Arkadaşlar merhaba, ürün dün elime geldi. Akşam kurulumunu vs yaptıktan sonra film açtım, siyah ekranda beyaz bir nokta gözüme çarptı. Ardından ölü piksel değildir, tozdur diye silmeye falan kalktım. Sonra test yaptım ve 2 tane ölü piksel gördüm, ne yapmamı önerirsiniz? Bir de ürünü indirimdeyken aldım, bugün baktım normal fiyatına dönmüş. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Servise destek kaydı oluşturduktan sonra bana bu şekilde bir cevap geldi. Siz ne yaptınız garantiye verdiniz mi yoksa öyle mi kullanıyorsunuz?

Dosya Ekleri

• 1656006306942.png
    1656006306942.png
    32,1 KB · Görüntüleme: 48
Garantiye verdim değişim yapıldı.

Ekran değişimi mi yoksa cihaz değişimi mi? Bende de iki tane var fakat 3'den aşağı yapmayız gibisinden dediler. Hangi garantiye gönderdiniz acaba şube vs. neyse artık.

Ekran değişimi mi yoksa cihaz değişimi mi? Bende de iki tane var fakat 3'den aşağı yapmayız gibisinden dediler. Hangi garantiye gönderdiniz acaba şube vs. neyse artık.
Hocam ben yanlış söylemişim ya iade edip yeniden sipariş vermiştim. Garanti bir şey yapamıyor demişlerdi iade ederseniz daha mantıklı olur anlayacağınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı