Güzel.Bunu almayı düşünüyoruz iyi mi?
Güçlü cihaz ama ekranı zayıf. Bir de olması gerekenden pahalı.Bunu almayı düşünüyoruz iyi mi?
Intel UHD Graphics.Güçlü cihaz ama ekranı zayıf. Bir de olması gerekenden pahalı.
Bunu öneririm.![]()
Asus ExpertBook B1502CBA-BQ0787 i5-1235U 16 GB 512 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ExpertBook B1502CBA-BQ0787 i5-1235U 16 GB 512 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ExpertBook B1502CBA-BQ0787 i5-1235U 16 GB 512 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 15.949,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Intel UHD Graphics.
Intel® Iris® Xe Graphics only: to use the Intel® Iris® Xe brand, the system must be populated with 128-bit (dual channel) memory. Otherwise, use the Intel® UHD brand.Intel UHD Graphics.
Intel® Iris® Xe Graphics only: To use the Intel® Iris® Xe Brand, the System must be populated with 128-BIT (Dual channel) Memory. Otherwise, use the Intel® UHD Brand.
@DepWeb bilgisayarı ne için kullanacaksınız?
Oyun istiyorsan bütçen en az 30k olmalı.Ne demeye çalışıyorsunuz ben pek anlamıyorum bana 15K-16K 12 ay vadeli veya 9 ay vadeli dizüstü önerin oyun için alacağım
Oyun istiyorsan bütçen en az 30k olmalı.
Oyun istiyorsan bütçen en az 30k olmalı.
MX550 GPU'lu bir aspire 3 alın. Bir çok oyunu düşük ayarlarda açar. Dahili GPU ile arasında dağlar kadar fark var.Oyun için abi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.