Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAH8 SSD yükseltme

Mergatio

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, yeni bir laptop satın aldım, SSD yükseltmesi yapmak istiyorum. Üstünde 512 GB'lık bir SSD bulunmakta bunu arttırabiliyorsam arttıracağım, ariyetten ekstra yuvası var ise ona da aynı şekilde max kaç GB takabiliyorsam takacağım. Bu bilgiye nereden erişim sağlayabilirim? Her türlü bilgiyi size tahsis edebilirim. Bilgisayar özellikleri model kodunda olduğu gibidir. Şimdiden teşekkür ederim.

1740559523373.png

Mevcut SSD bu sanırım, Lenovo internet sayfasından ekran görüntüsü aldım.

Herkese merhaba, yeni bir laptop satın aldım, SSD yükseltmesi yapmak istiyorum. Üstünde 512 GB'lık bir SSD bulunmakta bunu arttırabiliyorsam arttıracağım, ariyetten ekstra yuvası var ise ona da aynı şekilde max kaç GB takabiliyorsam takacağım. Bu bilgiye nereden erişim sağlayabilirim? Her türlü bilgiyi size tahsis edebilirim. Bilgisayar özellikleri model kodunda olduğu gibidir. Şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2433164

Mevcut SSD bu sanırım, Lenovo internet sayfasından ekran görüntüsü aldım.
Merhaba. Genelde laptop modelinin sonuna disassembly diye yazıp youtube'da aranırsa içi görülebilir ve sizinki de görülüyor. Benim gördüğüm kadarıyla 2280 boyutundaki ssd'ler için de vida yeri var ve hatta sığsın diye fanın aşağısına doğru eğimli yapmışlar gibi duruyor. Bence içine bakıp 22 mm genişliğinde ve 80 mm uzunluğunda ssd sığar mı diye bakınız ve ondan sonra tekrar sorunuz. 1 tb'lık 2242 ssd 2 tb 2280 ssd fiyatında olduğundan dolayı öğrenmenizde fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı