Lenovo IdeaPad Y500 SLI

• Konuyu başlatan denizk52
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.541
Lenovo Z580 kullanıyorum. GT635m ekran kartı olmasına rağmen çok iyi bir iş çıkarıyor. Tek sorun fan. Ses kalitesi olarak IdeaPad'lerde Dolby gerçekten müthiş. Filmler,müzikler ve oyunlarda kaliteyi fark ediyorsunuz. Z580'de tek sorun oyunlarda çok ısınması. Y500 için yorum yapamam ama bilin istedim. Ayrıca size masaüstü sistem toplamanızı öneririm.

1800-2500 arası.

Bence o bütçeye göre MSI GE60 0ND-412XTR çok daha iyi bir karar olacaktır.[h=1][/h]
Lenovo Z580 kullanıyorum. GT635m ekran kartı olmasına rağmen çok iyi bir iş çıkarıyor. Tek sorun fan. Ses kalitesi olarak IdeaPad'lerde Dolby gerçekten müthiş. Filmler,müzikler ve oyunlarda kaliteyi fark ediyorsunuz. Z580'de tek sorun oyunlarda çok ısınması. Y500 için yorum yapamam ama bilin istedim. Ayrıca size masaüstü sistem toplamanızı öneririm.

2 - 3 arkadaşıma Z580 almıştık ve oldukça memnunlar. Tek sevmediğim yönü sanırım fan derken aynı sorundan bahsediyorsun, fanın olduğu kısımın sıcaklığı üst tarafa vuruyor. Yani klavyenin olduğu bölümde çok sıcak.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı