Lenovo Ideapad Y530 RAM yükseltme

ieren4432

Decapat
Katılım
26 Şubat 2021
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Lenovo IP Y530 laptopu halamdan aldım, o da 13-14 sene once almıs bu laptopu bana kaldı. Bu laptopta 3GB 2+1 RAM var ben bunu 2+2 yapmak istiyorum sonrasında destekliyorsa 4+4 yapacağım bunun hakkında bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.
 
Screenshot_2.png


CPU-Z ile Memory ve SPD sekmelerini paylaşırsanız oradan bakılabilir destekleyip desteklemediğine.
CPU-Z linki: CPU-Z
Ama yine de Yener hocam daha bilgili onu etiketleyeyim🙂 @Yener K.

Screenshot_1.png


Bakabilirseniz sevinirim
 
Başka bir şey lazım mı?
AIDA64 programından sisteminizin özelliklerini bilmek daha çok yardımcı olacaktı fakat nette çıkar diye size yazmadım. Sonrasında ise nette çıkmadı 😅 Bunun sebebi laptop modelinizi büyük ihtimal eksik yazdınız çünkü IP Y530 yazınca daha yakın zamanın (2018 çıkışı olan işlemcili) modeller çıkıyor. Yazıda belirttiğiniz gibi 13-14 senelik bir laptop hiç çıkmadı.

Bu tarz konularda sistem özelliklerinizi konu kısmına yazmak veya en azından imza kısmına yazmak hem size hem yardımcı olmak isteyene daha kolaylık sağlayacaktır.
 
Son düzenleme:
AIDA64 programından sisteminizin özelliklerini bilmek daha çok yardımcı olacaktı fakat nette çıkar diye size yazmadım. Sonrasında ise nette çıkmadı 😅 bunun sebebi laptop modelinizi büyük ihtimal eksik yazdınız çünkü IP Y530 yazınca daha yakın zamanın (2018 çıkışı olan işlemcili) modeller çıkıyor. Yazıda belirttiğiniz gibi 13-14 senelik bir laptop hiç çıkmadı.

Bu tarz konularda sistem özelliklerinizi konu kısmına yazmak veya en azından imza kısmına yazmak hem size hem yardımcı olmak isteyene daha kolaylık sağlayacaktır.

Anladım IP Y530LARI yenilemiş olabilirler bilmiyorum eski bir laptop çünkü 13 14 seneden de fazla olabilir o zaman ilk ekran kartlı laptoplar arasındaydı çünkü neyse teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı