- Makaleler
- 1
Hayır, hiçbir yerde yazmıyor.Hah işte merak ettiğimde bu dostum, senin bilgisayarında herhangi bir yerde yazan vega6 ibaresi var mı yazılım olarak
Hayır, hiçbir yerde yazmıyor.Hah işte merak ettiğimde bu dostum, senin bilgisayarında herhangi bir yerde yazan vega6 ibaresi var mı yazılım olarak
Yani ben çok merak etmiyorum ama siz baya merak ediyorsunuz gibi, mail atın isterseniz Lisa Su Hanım'a.Fakat isimlendirme birinde Vega Mobile GFX yazıyor öbüründe with Radeon Graphics yazıyor.
E nerden biliyorsunuz hocam, GPU-Z de falan yazıyor mu acaba ?Hayır, hiçbir yerde yazmıyor.
Çekirdek sayısı. AMD ona göre isimlendiriyordu Vega iken ismi.E nerden biliyorsunuz hocam, GPU-Z de falan yazıyor mu acaba ?
Lisa Su Hanım kim ?Yani ben çok merak etmiyorum ama siz baya merak ediyorsunuz gibi, mail atın isterseniz Lisa Su Hanım'a.
Onu biliyorum dostum, sadece merak ettim bayağı neden sadece AMD radeon™ Graphics yazıyor diye.
Fakat isimlendirme birinde Vega Mobile GFX yazıyor öbüründe with Radeon Graphics yazıyor.
Çekirdek sayısı.
Evet Otomatik yüklüSürücüler yüklü mü?
AMD'nin başkanı.Lisa Su Hanım kim ?
Yahu akşam akşam bende diyorum Lisa Su kimAMD'nin başkanı.
Çok takılmayın hocam ya. Notebookcheck sitesinde zaten performans testlerindeki puanları da mevcut ve hemen hemen aynı puandalar. 3250U bi tık daha önde gibi, o da belki yeni ve daha kaliteli bir silikon kullanıldığı içindir. Aradaki fark o kadar az ki aynı model işlemciler arasında görülen silikon kalitesi farklarından oluşan farklar kadar.Yahu akşam akşam bende diyorum Lisa Su kim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.