mertcan6789
Centipat
Lenovo idepad L340 için uygun duvar kağıdı arıyorum. Güzel olsun, atın işte beğendiklerinizi kullandıklarınızı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Wallpaper Engine'ye sahip misin kendi çalışmalarım var kullanabilirsin.
Veya ilgilerin nelerdir? (ben uzay ve Windows logosu içeren duvar kağıdı kullanıyorum)
Eki Görüntüle 1197716
O uygulama yok bende.
Wallpaper Engine'ye sahip misin kendi çalışmalarım var kullanabilirsin.
Veya ilgilerin nelerdir? (ben uzay ve Windows logosu içeren duvar kağıdı kullanıyorum)
Eki Görüntüle 1197716
Livery wallpaper kullanabilirsin hareketli istiyorsan ama benim önerim Wallpaper Engine yok ben hareketsiz sabit istiyorum diyorsan ilgilerine göre bir şeyler önerebiliriz mesela tırları arabaları uçakları seviyor veya ilgi duyuyorsan önerebilirim.
Livery wallpaper kullanabilirsin hareketli istiyorsan ama benim önerim Wallpaper Engine yok ben hareketsiz sabit istiyorum diyorsan ilgilerine göre bir şeyler önerebiliriz mesela tırları arabaları uçakları seviyor veya ilgi duyuyorsan önerebilirim.
30+ 4K Ultra HD General Dynamics F-16 Fighting Falcon Duvar Kağıtları | Arka Planlar bu sitede güzel F16 fotoğrafları var hareketlisi var mı?
Ha.
Hareketlisi var mı?
Ne yazık ki yok.
Ama Microsoft Store'de livery wallpaper var onun içinde hareketli duvar kağıtları var ücretsiz di diye hatırlıyorum bu uygulamayı.