Lenovo L340 vs Monster Abra A5 V15.2.1

İyi olur, 1650'liyi rahatlıkla besleyebilir i5 9300H. Hayır fark fazla olmaz, çok ileri oyunlar dışında fark dahi olmayabilir.

Büyük ihtimalle Monster'ın İ7'li versiyonunu alıp 16GB ram ekleteceğim. En iyisi bu olacak sanırım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Hocam linux desteği ne alaka zira aynı chipset ayni parçalar kullaniliyor linux desteklicektir ikiside
Lenovo nun ssd si monster daki bu 2000mb/s okuma yapabilen ssd lerden mi ?

Bu birax çöp vs çöp olmuş açıkçası. Ben olsam bu konuda eğer kesinlikle bu ikisinden biri olacaksa Monster tercih ederim. Zaten ikiside birbirinden çöp.

Bu arada sanırım Lenovo'da çift RAM slotu var ama içeri gömülü. Bu doğru mu?

Bu arada sanırım Lenovo'da çift RAM slotu var ama içeri gömülü. Bu doğru mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
tek slot diyor buradaki arkadas ayrica baska yerlerde de tek oldugunu okudum.

Troll musun kardeş 9750H işlemci var notebook larda ne çöpü
İşlemci ve ekran kartı değil olay. Monster 4 tane RTX 2080 TI koysun, yakında çıkmasını beklediğim 3950X koysun, yine de almam. İsterse 10000 TL olsun yine almam. Onun yerine gider 3000 lira fazla verir PE65 alırım, en azından elimden kaydığı zaman dehşete düşüp 5 dakika sonra uğrayacağım üzüntüyü düşünmem.

Hocam linux desteği ne alaka zira aynı chipset ayni parçalar kullaniliyor linux desteklicektir ikiside
Lenovo nun ssd si monster daki bu 2000mb/s okuma yapabilen ssd lerden mi ?
Yok hocam lenovodaki SSD normal NVME SSD. Bu arada tam da o kisimi editleyecektim benchmarka tam bakmadan aklimda kalani soylemisim. Monster'in SSD daha hizli Monster 500,300,300,96 yazma CrystalDiskMark skoru aliyor. Lenovo 320,300,300,85. Lenovo'nun sadece okuma hizi Monster'i geciyor Monster 500mb okuma Lenovo 1.5GB okumaya sahip. PC ve uygulamalar daha hizli acilinca lenovo hizli sanmisim. Kusura bakmayin.

Clevo yeni cikardiklari anakartlari ve kullandiklari bazi cipleri LINUX'a tanitmamislar. Haliyle isletim sistemi donanimi taniyamiyor cokuyor/donuyor. Chipset dedigim, anakart mimarisi ayni olsa da mesela x470 falan atiyorum, bunu insa ederken kullanilan fan kontrol cipidir, sarj kontrolcusudur, ekrani konrol eden devredir... Bunlarin linux'ta bir karsiligi yok. Dogal olarak cesitli hatalar veriyor.
Sitede de Windows kullanmaniz gerektigi yaziyor. Musteri hizmetlerini ararsaniz linux destegi olmadigini soyluyorlar.
Karsilastirmaya ekleme:
1-) Lenovo'da kart okuyucu ve displayport yok. Sadece HDMI goruntu cikisi var.

Anladım hocam sağolasın Lenovo almak farz oldu o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…