Lenovo Lancer 5B2 SSD desteği

Efeyilmazz

Decapat
Lenovo Lancer 5B2 anakarta sahip laptopumda resimde görüldüğü gibi 500 GB'lik bir HDD var, bu HDD'yi SSD ile değiştirmeyi düşünüyorum fakat bilgisayarımın desteklediği okuma ve yazma hızını bilmiyorum, bunu nasıl öğrenebilirim? Aldığım SSD'nin hızına ulaşabilecek miyim? Almayı düşündüğüm SSD resimlerde mevcuttur şimdiden teşekkürler.

IMG_20191222_121504.jpg Screenshot_20191229_121643.jpg

SATA, evrensel bir ara birim olduğundan SSD sorunsuz çalışacaktır.
SATA2 veya SATA3 olması alabileceğiniz hız sınırını etkiler. Çok eski bir cihaz değilse büyük ihtimalle SATA3'tür, SSD'den tam verim alabilirsiniz.

İnternetten kullandığınız HDD modeline baktım SATA3 gözüküyor. SSD'yi sorunsuz ve tam verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

SATA, evrensel bir ara birim olduğundan SSD sorunsuz çalışacaktır.
SATA2 veya SATA3 olması alabileceğiniz hız sınırını etkiler. Çok eski bir cihaz değilse büyük ihtimalle SATA3'tür, SSD'den tam verim alabilirsiniz.

İnternetten kullandığınız HDD modeline baktım SATA3 gözüküyor. SSD'yi sorunsuz ve tam verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı