Lenovo laptop alınır mı?

Dediğin oyunları oynatır lakin bu fiyata çok daha iyileri bulunabilir gibi.

Bana bu fiyata daha güzel bir cihaz bulabilir misiniz zahmet olmazsa ağa evet çok fazla katmış, ve hiç indirim kabul etmiyor düz 5800 diyor illa.

Paranızı biriktirin hocam 5-10k arasındaki bilgisayarları almak sadece boşuna israf.

Intel Pentium masaüstü PC ile idare ediyorum şimdilik i5 7 nesil görünce bir şey sandım kendimce.

Bir sanal arkadaşım kullanıyordu, MTA da donuyor diyordu ama bu fiyata başka çaren yok gibi.

MTA da donuyorsa hedefimdeki oyunlarda tam donar o zaman ağa.

ve son olarak eklemek istedim bu sistem i5 6.Nesil Işıklı Oyuncu Masaüstü bilgisayar Kasası bunun için bu fiyat fazla değil mi

Bütçem maksimum 6000 bin

Son düzenleme:
Bana bu fiyata daha güzel bir cihaz bulabilir misiniz zahmet olmazsa ağa evet çok fazla katmış, ve hiç indirim kabul etmiyor düz 5800 diyor illa.

Intel Pentium masaüstü PC ile idare ediyorum şimdilik i5 7 nesil görünce bir şey sandım kendimce.

MTA da donuyorsa hedefimdeki oyunlarda tam donar o zaman ağa.

ve son olarak eklemek istedim bu sistem i5 6.Nesil Işıklı Oyuncu Masaüstü bilgisayar Kasası bunun için bu fiyat fazla değil mi

Bütçem maksimum 6000 bin
Çok yazmış harbiden, 6 bine kendin toplasana uzay montaj?

Veya instagramda @rolbilişim diye sayfa var oraya bakabilirsin.

Veya Instagram'da @rolbilişim diye sayfa var oraya bakabilirsin.

Maalesef @rolbilişim sitesin de

Taşınma Ve Nakliyeden Kaynaklı Olarak şu anda Satışlarımız Askıdadır En Kısa sürede Sizin ile Beraber Olacağız <3 yazıyor

Veya Instagram'da @rolbilişim diye sayfa var oraya bakabilirsin.

Adana da 6 bine güzel sistem satanlar bulmak çok zor hocam

İçine 3 nesil i5 katıp sırf ışıklı kasa olduğu için 5500-7000 biçiyor adam yanına da dandik bir monitör 60 Hz takımmış.

Maalesef @rolbilişim sitesin de

Taşınma Ve Nakliyeden Kaynaklı Olarak şu anda Satışlarımız Askıdadır En Kısa sürede Sizin ile Beraber Olacağız <3 yazıyor

Adana da 6 bine güzel sistem satanlar bulmak çok zor hocam

İçine 3 nesil i5 katıp sırf ışıklı kasa olduğu için 5500-7000 biçiyor adam yanına da dandik bir monitör 60 Hz takımmış.
İstersen sana bilgisayar toplarım hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı