Lenovo Legion 5 82JU015WTX Modeli Alınır mı?

Buyur hocam
Acer Nitro 5 AN515-58

Acer almanın sebebi, işlemcisi güçlü ve problem ile karşılaşan pek kimse duymadım. Ram yükseltmesinin uygun olması. İncelemelerde de çoğu olumlu yönde. Ayrıca yanlış bilmiyorsam SSD için boşluk mevcut.

Lenovo almamamın sebebi;
İşlemcinin düşük olması.
Lenovo soğutması güzel fakat ister Lenovo olsun ister başkası muhakkak bir laptop soğutucu ile kullanacağız. O yüzden düzgün bir sogutucu ve vaktinde yapılan termal macun işlemi ile bunun üstesinden geliriz diye düşündüm.
Ayrıca ddr4 kullanılıyor.
Birde Lenovo kasasınin arka tarafindaki çıkıntı gözüme hoş gelmiyor.
Lenovo panel daha iyi fakat bilgisayarda bu kadar hassasiyet hissedecek derecede işlemim olmayacak. Bu sebeplede 4 bin daha vermek istemedim.
acer de ddr4 ram kullanıyor yalnız bilmem dikkat ettiniz mi ?
bir de 8 gb ram var makinede zaten yükselteceksiniz belli ama inşallah 4x2 =8gb ram değildir tek slot 8gb ramdir yoksa iki slotu da çıkarıp belki satıp yerlerine 2x8 =16 gb ram takmanız gerekecek kı masraflı ve yorucu bir süreç.
hayırlı olsun dileklerimle güle güle kullanın
 
Ben de lenovo almak istiyorum. 2k ekran zorlarsa 1080 monitörüm var. Zaten simracing için monitöre başlayacam. Daha premium gibi geliyor. Mediamarkt ve teknosaya gittim fakat bu cihazlar teşhirde yok. Varsa yoksa 1050 victuslar. 4000 serisi cihazlar için ne düşünüyorsunuz?
 
Hocam 1 adet 8gbit RAM var. 2. slotu boş. Evet DDR4 olduğunu bilerek aldım.
Lenovo da DDR4

@Artoria Pendragon
Hocam Windows 11 key için tavsiyeniz var mı? Uygun ve güvenilir bir yer tavsiyeniz?

Saglamlisans var güvenilir fakat pahalı o da, ben PttAVM'den rastgele bir yerden almıştım sorunsuz kullanıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı