Elektronik Lenovo Legion M600S 899 TL

Alınır ya bu fiyata gerçekten iş yapar. Malzeme kalitesi olmasa da iş yapar 900 liraya bu özellikler yeterli bence :D


Not: Arkadaşa sipariş geçtik bir tane gelir bir kaç güne bir deneyelim gelince unutmassam buraya atarım fotoğraflarını.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar emektar SS Rival3 üm temassızlık yapmakta, çözmeye çalıştım çözemedim, kabloluydu, garantiye göndereceğim, çok memnundum kendilerinden, aynısından alacaktım fakat evdeki masaüstünde de rival 3 olduğu için ( o dönem 3 tane almıştım birisini de kardeşime verdim ) değişiklik olsun diye arayışa girdim. Uzun uzun araştırdım, bu fiyata bu özelliklerin denenmesi şans verilmesi gerektiğini düşündüm, sipariş verdim. Bir çok kullanıcı yorumunu okudum, çoğunlukla olumlu. Ancak bu mesele biraz şahsi kullanım ve beklentilerle alakalı. Rival 3 içinde fiyatının ederi değil, kaliteli değil çok plastik plastik diyen olmuştu, ancak ben çok memnun kalmıştım. Sipariş gelince Valorant, Cs Go, COD MW2.0 , Dota, Pubg oyunlarındaki tecrübelerimi G300S G502 Rival3 ' e karşı nasıl bir hissiyat ve kullanım sağladığını paylaşırım.
 
Hocam zaten senin muhteşem resimleri görüp aşırı alasım geliyor, sonra 2 gömen çıkıyor alasım kaçıyor. Ama memnun olan da bayağı kişi var, sanırım şans vermeyi düşünüyorum. Bilemedim.

Kullandigim fareler HP'nin bir kablosuz ofis faresi ile Rival 3'tü ve ikisi arasindaki farki da anlamiyordum pek. Kisaca fareler arasindaki farki pek anlamayan biriyim o yüzden cok arada kalmistim alirken ancak Valorant'ta oyunumu kullanimda fark etmesem bile inanilmaz etkiledi. Malzeme kalitesi olarak hafif ve kablosuz fareler genel olarak Premium hissettirmiyor zaten medimarktta gördüğüm kadariyla. Alabilirsiniz bence.
 
Son düzenleme:
@LawyerSam bekliyoruz incelemeni.

Ben de aldım kullanıyorum. Tek sıkıntısı sensörün çevresi çok sürtüyor mousepade. Cızırtı gibi bir ses yapıyor. Farklı mousepadlerle de denedim. Skatezleri pek iyi değil ve işin kötü yanı internette yedek skatez de bulamadım. Acaba iade mi etsem kulak tırmalayan bir sesi var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı