Elektronik Lenovo Legion R24E 3.799TL

Tam olarak nereye yazmamız gerekiyor Hepsiburada Whatsapp desteğine mi?
yok uygulama üzerinden yardım kısmına canlı destek yazın orda size seçenek verecek canlı desteğe bağlan diye. Orada bağlanan arkadaşa diyin ki siparişini seçerek "Ben bu ürünü aldım lakin fiyatı düştü fiyat farkını kupon olarak tanımlayabilir misiniz?" diye yazın onlar tanımlar.

Benimki de şimdi geldi bir tane ölü piksel çıktı iade mi edeyim bu sonrasında artar mı o ölü pikselden kaynaklı biri cevapalarsa sevinirm.
Ölü piksel artmaz. Bence pek dikkat çekici bir yerde değilse uğraşmaya bilirsiniz. Ben ilk aldığımda 3 adet gelmişti değişime yolladım şimdi de var 1 adet ama pek sıkıntı edecek yerde değil bir daha uğraşmak istemiyorum. Ama yeni ürün ile değişim hakkınız var. Tabi o da 1 veya daha fazla ya da hiç ölü pikselli gelmeyebilir.

Yok uygulama üzerinden yardım kısmına canlı destek yazın orada size seçenek verecek canlı desteğe bağlan diye. Orada bağlanan arkadaşa deyin ki siparişini seçerek "ben bu ürünü aldım lakin fiyatı düştü fiyat farkını kupon olarak tanımlayabilir misiniz?" diye yazın onlar tanımlar.

Ölü piksel artmaz. Bence pek dikkat çekici bir yerde değilse uğraşmayabilirsiniz. Ben ilk aldığımda 3 adet gelmişti değişime yolladım şimdi de var 1 adet ama pek sıkıntı edecek yerde değil bir daha uğraşmak istemiyorum. Ama yeni ürün ile değişim hakkınız var. Tabii o da 1 veya daha fazla ya da hiç ölü pikselli gelmeyebilir.

İşin kötü yani bu üründe birden fazla gelme ihtimali de var iade ettikten sonra 3 tane ölü pikselli gelirse daha sıkıntı şimdi oyuna girdim ilk başta yeri aklımda olduğu için sürekli baktım sonra oyunun ortalarında hiç dikkatimi çekmediğini fark ettim sadece beyaz ekranda ufak çekiyor o eğer ölü piksele bağlı artmaz ise çok iade etmeye uğraşmak istemiyorum.

İşin kötü yani bu üründe birden fazla gelme ihtimali de var iade ettikten sonra 3 tane ölü pikselli gelirse daha sıkıntı şimdi oyuna girdim ilk başta yeri aklımda olduğu için sürekli baktım sonra oyunun ortalarında hiç dikkatimi çekmediğini fark ettim sadece beyaz ekranda ufak çekiyor o eğer ölü piksele bağlı artmaz ise çok iade etmeye uğraşmak istemiyorum.
Yani dediğim gibi şans bende de ilk başta 3 vardı geri verdim şimdilik 1 tane var. Ölü pikselin arttığını hiç duymadım. O yüzden bende tekrar değişime vermedim bir daha 3 veya daha fazla ölü pikselli gelmesin diye :)

İade et tabii ne gerek var ölü pixelli kullanma.

Haftaya YKS var ona hazırlanıyorum şu 1 hafta monitör için uğraşmak istemedim aslında ama herhalde 14 gün içinde iade etme hakkımız varmış eğer olursa onu yaparım olmazsa can sağlığı zaten çok göze batan bir yerde değil hiç dikkatimi de çekmiyor şu an ama dediğin gibi sınavdan sonra yapabilirim.

Haftaya YKS var ona hazırlanıyorum şu 1 hafta monitör için uğraşmak istemedim aslında ama herhalde 14 gün içinde iade etme hakkımız varmış eğer olursa onu yaparım olmazsa can sağlığı zaten çok göze batan bir yerde değil hiç dikkatimi de çekmiyor şu an ama dediğin gibi sınavdan sonra yapabilirim.
Evet 14 gün içinde koşulsuz iade veya değişim hakkın var.

Geri
Yukarı