Lenovo Legion R24E alınır mı?

Bu monitörde fazla geliyor onu kast ediyor. Aynısı R27QE içinde geçerliydi.
Aynen diyelim ki 10 ürün var 5 inde veya 4 ünde ölü pikselli ürün garanti vardır diyebilirim.

Ama dediğim gibi bu fiyata bu risk alınır en kötü değişim veya iade ile sorunsuz ürün alana kadar şans denenebilir.

Aynen diyelim ki 10 ürün var 5 inde veya 4 ünde ölü pikselli ürün garanti vardır diyebilirim.

Ama dediğim gibi bu fiyata bu risk alınır en kötü değişim veya iade ile sorunsuz ürün alana kadar şans denenebilir.
37 değerlendirmede 5 üzerinden 4.5 almış. Yorumlarada bakacak olursak ölü piksel şikayeti oldukça az. Size sorunlu bir part gelmiş olabilir.

Ölü piksel çıkma olasığılı %90. 2 kere aldım ikisi de ölü pikselli geldi.

37 değerlendirmenin 29 tanesi 5 yıldız ile çok iyi 2 tanesi 4 yıldız ile iyi. 4 yıldız verenlerin birisi indirimden kaynaklı diğeri ise ayaklarından kaynaklı puan kırmış. %90 ölü pikselli demişsiniz ama, yorumları okuduğumda %90 oranında ölü piksel şikayeti görmediğimi söyleyebilirim. Anlıyorum size üst üste sorunlu gelmiş fakat kronik sorunlu demek için erken. Yorumlar olumlu çünkü.

Son düzenleme:
37 değerlendirmede 5 üzerinden 4.5 almış. Yorumlarada bakacak olursak ölü piksel şikayeti oldukça az. Size sorunlu bir part gelmiş olabilir.

37 değerlendirmenin 29 tanesi 5 yıldız ile çok iyi 2 tanesi 4 yıldız ile iyi. 4 yıldız verenlerin birisi indirimden kaynaklı diğeri ise ayaklarından kaynaklı puan kırmış. %90 ölü pikselli demişsiniz ama, yorumları okuduğumda %90 oranında ölü piksel şikayeti görmediğimi söyleyebilirim. Anlıyorum size üst üste sorunlu gelmiş fakat kronik sorunlu demek için erken. Yorumlar olumlu çünkü.
Kronik sorunlu dediğimi hatırlamıyorum. Bu fiyata alınabilecek bir risk diye belirttim zaten. Ben olanları söyledim.

Kronik sorunlu dediğimi hatırlamıyorum. Bu fiyata alınabilecek bir risk diye belirttim zaten. Ben olanları söyledim.

Bence demek istediğimi gayet iyi anladınız, %90 ölü piksel geliyor demek neredeyse kronik sorunlu demeye geliyor. Ortaya bir iddia atıyorsunuz ama kendi deneyiminiz dışında bir kanıt sunamıyorsunuz. Fikir belirtmek var, eleştirmek var ve bir de gömmek var. Sizinkisi üçüncü yazdığım oluyor.

Yani yorumlarından da belli alanların 5/3'ünde ölü piksel gelmiş. Tercih sizin alıp deneyip değişime göndere göndere ölü pikselsiz ürüne denk getirebilirsiniz.

Yorumlarda ölü piksel şikayetine pek rastlamadım. Hem de Hepsiburada iade konusunda çok yardımcı oluyor ölü piksel çıksa bile iade konusunda pek sorun yaşanmaz bence. Açıkçası ben siparişi verdim çoktan. Konuyu monitör almayı düşünen varsa bir göz atsın bir yandanda çok ciddi bir sorunu varsa bende siparişi iptal ederim diye açtım.

Bence demek istediğimi gayet iyi anladınız, %90 ölü piksel geliyor demek neredeyse kronik sorunlu demeye geliyor. Ortaya bir iddia atıyorsunuz ama kendi deneyiminiz dışında bir kanıt sunamıyorsunuz. Fikir belirtmek var, eleştirmek var ve bir de gömmek var. Sizinkisi üçüncü yazdığım oluyor.
Ürünü gömmek istesem aktif olarak kullanmam. Üründen oldukça memnunum. Gerek kalitesi, gerek renk doygunluğu olsun. Sadece ölü piksel riski yüksek bir ürün. Ya üretim bandındaki belirli bir ürün partı denk geldi veya panel üretiminde bir sorun çıktı. Her türlü alınır denenir. Duruma göre iade veya değişim ile uğraşılır. Kullanmadığım bir ürün içinde kanıt çıkarmak garip olurdu zaten :D

Yorumlarda ölü piksel şikayetine pek rastlamadım. Hem de Hepsiburada iade konusunda çok yardımcı oluyor ölü piksel çıksa bile iade konusunda pek sorun yaşanmaz bence. Açıkçası ben siparişi verdim çoktan. Konuyu monitör almayı düşünen varsa bir göz atsın bir yandanda çok ciddi bir sorunu varsa bende siparişi iptal ederim diye açtım.
Dediğim gibi HB olması çok iyi bir avantaj. Değişim yaptılar sadece biraz gecikmeli oldu. Üstüne üstlük ben 4.5k iken aldım şimdi 3.7k'ya düştü bunun için kupon bile tanımladılar. Her türlü risk alınıp denenebilir.
He satıcı veya pazar yeri farklı bir platform olsaydı (amazon hariç) alın dermiydim bir düşünürdüm. Bazı firmaların ölü piksel değişim şartları garip, bazıları servis raporu istiyor bazıları belirli bir adeti bazıları ise belirli bir yerde küme şeklinde varsa kabul ediyor.

Sadece ölü piksel riski yüksek bir ürün. Ya üretim bandındaki belirli bir ürün partı denk geldi veya panel üretiminde bir sorun çıktı. Her türlü alınır denenir. Duruma göre iade veya değişim ile uğraşılır. Kullanmadığım bir ürün içinde kanıt çıkarmak garip olurdu zaten :D

Hala aynı şeyi yapıyorsunuz, lafı istediğiniz taraflara çevirmeye çalışıyorsunuz. Ölü piksel riski yüksek diyorsunuz ama ortada sizin deneyiminiz dışında bir kanıt sunamıyorsunuz. Buna rağmen hala kullanmadığım bir ürün içinde kanıt çıkarmak garip olurdu diyorsunuz. Bir ürün ile alakalı yorum yapmak için illa kullanmaya gerek yok. Şikayet fazlaysa zaten o model sıkıntılıdır. Bende kullanan kişilerin yorumlarına bakıyorum siz haricinde şikayet eden sayısı bir elin parmağını geçmiyor.

Hala aynı şeyi yapıyorsunuz, lafı istediğiniz taraflara çevirmeye çalışıyorsunuz. Ölü piksel riski yüksek diyorsunuz ama ortada sizin deneyiminiz dışında bir kanıt sunamıyorsunuz. Buna rağmen hala kullanmadığım bir ürün içinde kanıt çıkarmak garip olurdu diyorsunuz. Bir ürün ile alakalı yorum yapmak için kullanmaya gerek yok. Şikayet fazlaysa zaten o model sıkıntılıdır. Bende kullanan kişilerin yorumlarına bakıyorum siz haricinde şikayet eden sayısı bir elin parmağını geçmiyor.
Tamam sizin için ölü piksel riski yoktur diyorum bundan sonra :) İnsanları olan bir şey için uyarmak da suç oldu memlekette.

Tamam sizin için ölü piksel riski yoktur diyorum bundan sonra :) insanları olan bir şey için uyarmak da suç oldu memlekette.

Ben size uyarmayın demedim ki? Yaşadığınız durumu tabii ki de belirteceksiniz. Ama %90 ölü piksel çıkıyor (gerçekte böyle bir şey yok) şeklinde değil. Veya 5/3 oranla şikayet var (gerçekte böyle bir şey yok) demekle değil. Olmayan şeyi oluyormuş gibi anlatıyorsunuz. Bana üst üste ölü piksel sorunlu geldi, önermiyorum diyebilirsiniz. Umarım demek istediğim anlaşılmıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı