Lenovo Legion R24e vs Gamepower bull T10

Yodsef

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT
Ryzen 5 5600
Lenovo Legion R24e ve Gamepower bull T10 arasında seçim yapmam lazım. İkisinden birini alacağım.

Neden peki özellik farkı ne?

Renk gamutu en yüksek monitör o bütçede, ayrıca Gamepower'a göre kat kat kaliteli, benzer bir konuda arkadaş Gamepower almıştı monitörü lamba olarak kullanıyordu diyebilirim, ışık sızması falan çok fazla, kalitesiz.

Lenovo Legion R24e ve Gamepower bull T10 arasında seçim yapmam lazım. İkisinden birini alacağım.

Aşağı yukarı ve dönme özellikleri bence bir monitörde çok önemli, bu bakımdan Lenovo önde duruyor bende geçen hafta onu aldım ve şu an kullanıyorum. Genel olarak parlaklığından şikayet edilmiş şu an hafif karanlık odadayım parlaklık %20'da daha yukarısı fazla hatta şu an bile fazla geliyor bana tabii bu odadanın aydınlanması ile alakalı. Yine de odanın içinde çok sorun yaşanacağını sanmıyorum özellikle doğrudan ekrana güneş ışığı çarpmıyorsa.
Ek olarak içinden HDMI kablosu çıkıyor DP ile bağlamak istersen kablo alman gerekli. HDMI da 180 Hz destekliyor lakin DP ile çalışan bir özellik var ne olduğuna bakmadım önemli mi bilmiyorum.

R24e al ama ergonomisi kötü. Ayaklığı çok yer kaplıyor. Aynı tasarıma sahip başka bir monitörde ben pivot özelliğinde yukarı aşağı yaparken takılma sorunu yaşadım. Aşağı yukarı takıla takıla ilerliyor.

Ayakları büyük ve ağır lakin bu da güven veriyor aslında bu monitörün devrileceğini düşünmüyorum. Bazı monitörler var dokunsan düşüyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-04-28 saat 11.03.09_9a02660a.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-28 saat 11.03.09_9a02660a.jpg
    152,6 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Geri
Yukarı