Lenovo Legion R25ı-30 vs AOC 23.8" 24G4X

Tufan4

Centipat
Daha fazla  

Özellikleri neredeyse aynı ama hangisi daha iyidir? Kullanan bilen varsa fikir verebilir mi? Ağırlıklı olarak oyun ve film izlerken kullanacağım yayın da yapıyorum hangisi daha iyi olur?

İkisi de kafa kafaya gidiyorlar hangisi daha uygun geliyorsa alın derim.

R25-i30 nispeten daha büyük bir ekrana sahip ve görüntüsü güzel fakat;
-bahsedildiği gibi 185 Hz değil sadece yarım saatliğine kullanılıyor o şekilde normalde 165 hz
-Standby mod sorunu kronik, bir kez başıma geldi, onda da monitörü kapatıp gitmiştim indirme yaparken, demek ki kapatmamak gerekiyor kendi kendine moda girip çıkması gerekiyor pc açıkken
-tepki süresini artırınca ghosting sorunu ortaya çıkıyor, her monitörde mi var bilmiyorum fakat bunda var
-arka kasası çok kaliteli değil lakin çok kolay pozisyon verilebiliyor yani kullanımı rahat.
Karar sizin.

Standby sorunundan kastın ne oluyor tam anlamadım anlattığını.

Standby sorunundan kastın ne oluyor tam anlamadım anlattığını.

Bilgisayarda bir süre işlem yapmayınca otomatik olarak kapanıyor onu demek istemiş aynı monitörü bende kullanıyorum sık sık standby moduna girer ve böyle bir problemle karşılaşmadım.

Monitörü yaklaşık 2 saat test etmiştim ve ghostinge dair bir şey yaşamamıştım, karşılaştırması biraz saçma ama G3 kullanıyorum onunla karşılaştırdığım da Lenovo da ghosting yok denilecek kadar azdı.

Her monitörde ghosting vardır zaten yok denecek kadar azdı.

Bilgisayarda bir süre işlem yapmayınca otomatik olarak kapanıyor onu demek istemiş aynı monitörü bende kullanıyorum sık sık standby moduna girer ve böyle bir problemle karşılaşmadım.
Daha önce kullandığım monitörlerde de vardı zaten o genel bi durum değil mi? Fare veya klavyeye basınca otomatik açılıyor zaten bilgisayarı kapatıp açmalık bi durum değil diye biliyorum. Onun dışında bi sıkıntısı var mıdır?

Renkleri nasıl peki genelde film video da çok izliyorum soluk vs olmasını istemem.

Yanıt süresinin ayarını 4'e yani en hızlıya çekip ghosting ufo test sonucunu atar mısın? Bu sadece bende değil kullanan herkeste görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…