Lenovo Legion R25ı-30 vs AOC 23.8" 24G4X

Daha önce kullandığım monitörlerde de vardı zaten o genel bir durum değil mi? Fare veya klavyeye basınca otomatik açılıyor zaten bilgisayarı kapatıp açmalık bir durum değil diye biliyorum. Onun dışında bir sıkıntısı var mıdır?

Renkleri nasıl peki genelde film video da çok izliyorum soluk vs olmasını istemem.

Yanıt süresinin ayarını 4'e yani en hızlıya çekip ghosting UFO test sonucunu atar mısın? Bu sadece bende değil kullanan herkeste görünüyor.

Yok dediğim gibi sadece 2 saat test edebildim sonra iade ettim ürün bozuktu.

Yanıt süresinin ayarını 4'e yani en hızlıya çekip ghosting ufo test sonucunu atar mısın? Bu sadece bende değil kullanan herkeste görünüyor.
Hocam bahsettiğiniz şey OverDrive ayarı. O ayar her monitörde maksimum ayara çektiğiniz zaman o bahsettiğiniz sorunu verir.

İkisi arasından Lenovo olan model daha iyi.

Hocam bahsettiğiniz şey OverDrive ayarı. O ayar her monitörde maksimum ayara çektiğiniz zaman o bahsettiğiniz sorunu verir.

İkisi arasından Lenovo olan model daha iyi.

NVIDIA GeForce 4050 8 GB RAM ve i5-12450 işlemcim var darboğaz falan gibi bir sıkıntı olmaz değil mi artı olarak kablo çıkıyor mu içinden çıkmıyorsa hangi kabloları almam lazım bilgin var mı? @The Ruh hastasi.

Son düzenleme:
NVIDIA GeForce 4050 8 GB RAM ve i5-12450 işlemcim var darboğaz falan gibi bir sıkıntı olmaz değil mi artı olarak kablo çıkıyor mu içinden çıkmıyorsa hangi kabloları almam lazım bilgin var mı? @The Ruh hastasi.
İçinden kablo çıkıyor hocam. Monitör darboğazı etkilemez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı