Bilgisayarin her seyi cok guzel ancak islemcisi dikkatimi cekti. 9300H degil de 9300HF yaziyor. İnternetten baktigimda hicbir farki yok ancak Lenovo'nun sitesinde bu modelde 9300HF yazmiyor. Sizce alinabilir mi? 144Hz ekran var bu arada.
Abra A5 V15.7.1 15,6" Oyun Bilgisayarı ile düşünmeniz gereken tek şey oyun stratejileriniz. Nvidia GTX1650 ekran kartı, kartal gözlerinizi ortaya çıkartıyor!
Abra A5 V15.7.1 15,6" Oyun Bilgisayarı ile düşünmeniz gereken tek şey oyun stratejileriniz. Nvidia GTX1650 ekran kartı, kartal gözlerinizi ortaya çıkartıyor!
Hocam o fiyata cikma imkanim yok malesef, neden verimli olmayacagini dusunuyorsunuz? Varsa maksimum 8000tl bandinda oneriniz dinlemek isterim. Tercihen asus msi veya lenovo
Kronik fan problemi oldugunu soyluyorlar bazi forumlarda. Bunu alacaktim ancak aklima suphe dustu. Msi’in bilgisayari da var bu fiyata ancak tn ekran. Cikmazdayim su siralar...
Hocam o fiyata cikma imkanim yok maalesef, neden verimli olmayacagini dusunuyorsunuz? Varsa maksimum 8000TL bandinda oneriniz dinlemek isterim. Tercihen ASUS MSI veya Lenovo.
İşlemci 9300HF olmasının dahili grafik kartı olmadığını biliyorum sadece ve sıkıntı çıkartacağını sanmam. 128 GB M.2 SSD olmasından ve FreeDOS olmasından dolayı hafıza sıkıntısı olabileceğini düşündüğüm için içime sinmedi. Dual Channel RAM, 144Hz IPS ekran ve sade bir tasarım benim seçme sebibimdi. Günümüz şartlarında 8000TL bandına bakarsak tabii ki sizin beğendiğiniz modeli öneririm.