Lenovo LOQ 15 vs MSI Thin A15

Kuzenimde A veya F serisi laptop var ve aşırı ısınıyor. Bunların kronik özelliği bu sanırım oyunlarda FPS değerleri fiyata bakıldığında da düşük kalıyor.

HP Victus serisi bakmayın, hall sensör sorunu var. Nadir görülen Victus modellerinde de bu risk bulunuyor.
MSI Thin/Cyborg bakmayın, tek fan ve 45w ekran kartı var. Oldukça düşük performans gösterecektir.
Lenovo LOQ bakmayın, özellikle Intel HX modellerde anakartı sıklıkla yanıyor.
 
Victus kullanıcısıyım tavsiye ederim.

Log serisinin anakart yakma sorunu var MSI watt değeri az olmasına rağmen çok ısınıyor
HP Victus fiyatı biraz daha pahalı ama 120 watt ve sıcaklık olarak daha performanslı Hall efect sensör sorunu var deniyor ama hiç karşılaşmadım karşılaşsanızda servis tam destek veriyor.
Yanlis bilmiyorsam servis direkt sensörün kablosunu çıkarıp yolluyor, farklı bir işlem varsa söyleyin lütfen
 
Laptop almayı düşünüyorum sizce alınabilecek laptoplar hangileri ya da önerileriniz var mı? 20 ila 30k arası düşünüyorum ama fiyat performans olan laptop önerilerinizi de görmek isterim. Ben birkaç adet baktım sizin önerilerinizi de göz önünde bulundurup güzel bir laptop almak istiyorum.



MSI güç kısıtlama mevcut Lenovo öneririm bence eğer sabit masanın üstünde duracak ise masaüstü toplamanızı öneririm.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı