Lenovo LOQ 15ARP9 alınır mı?

Bütçe
30.000

alleqros

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bu ürünü almayı düşünüyorum. 30k gibi bir fiyatı var(bütçemde bu fiyat bandında maksimum 30k). Kullanan, memnun olan var mı belirtirse sevinirim. Araştırdım kronik sorunlar falan olduğunu söyleyenler oluyor. Bu fiyata daha iyi bir öneriniz varsa, belirtirseniz sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum.

1k çok bir fark değil aslında ama diğer arkadaşların önermesi kafamı karıştırmadı değil.

Ekran kartının W değeri bence düşük. Ama yine de güzel bir bilgisayar üzmez.
Bu fiyat bandında çok bilgisayar yok zaten var mı önerebileceğiniz bu fiyat bandında ?

Ekran kartının W değeri bence düşük. Ama yine de güzel bir bilgisayar üzmez.
Değil, 105W ekran kartına sahip. Zaten 4060 ekran kartı oyunlarda 100-105W'ın üstünü pek göremiyor.

1k çok bir fark değil aslında ama diğer arkadaşların önermesi kafamı karıştırmadı değil.

Bu fiyat bandında çok bilgisayar yok zaten var mı önerebileceğiniz bu fiyat bandında ?
Günden güne artıyor şikayetleri bu cihazların, arkadaşların önermesine bakma. Attığım cihaza bütçeniz yetebiliyorsa tercih edin, anakart yanma sorunuyla da endişelenmeye gerek kalmaz. Kafa tatili yaparsın.

Değil, 105W ekran kartına sahip. Zaten 4060 ekran kartı oyunlarda 100-105Win üstünü pek göremiyor.

Günden güne artıyor şikayetleri bu cihazların, arkadaşların önermesine bakma. Attığım cihaza bütçeniz yetebiliyorsa tercih edin, anakart yanma sorunuyla da endişelenmeye gerek kalmaz. Kafa tatili yaparsın.

Hocam bende 3060 140W var oyunlarda 120W çekebiliyor bazen ondan düşük dedim performansa illaki etkisi olur. Ama bu kötü olduğu anlamına gelmiyor dediğim gibi gayet güzel cihaz üzmez.

Hocam bende 3060 140W var oyunlarda 120W çekebiliyor bazen ondan düşük dedim performansa illaki etkisi olur. Ama bu kötü olduğu anlamına gelmiyor dediğim gibi gayet güzel cihaz üzmez.
Anakart yanma riskiyle karşı karşıya olmasa gayet güzel cihaz fakat ne yazık ki riskli. Oyunlarda dediğim gibi performansa pek bir etkisi olmaz, GPU stres teslerinde olur anca.

Değil, 105W ekran kartına sahip. Zaten 4060 ekran kartı oyunlarda 100-105Win üstünü pek göremiyor.

Ama gerçekçi olursak 1K verip ASUS almak her türlü daha mantıklı. Ekran kartıda 140W baktım.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Sanırım Asus TUF Gaming A15 FA507NUR-LP005 ürününü tercih edeceğim dedikleri gibi çok fazla lenovoda kronik yorum okudum 1-2k daha arttırıp tuf almak daha mantıklı gelmedi değil. En azından kafam rahat olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı