Muttalip Önder
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Lenovo LOQ 15IAX9 i5 12hx - Rtx 4060
Resmi sitesinden cihazın seri numarası ile kurdum. Zaten üzerinde barkod var, kendisi yönlendirdi. Ayrıca Vantage ile de kontrol ettim. Eksik olanları da o yükledi.
Hocam tavsiyelerini dikkate alacağım. Ancak benim CS'de Full ayarlarda 150 görmem zor gibi. 120 civarı gezip 80-90'lara kadar düşüyor. NVIDIA denetim merkezinden istatistikleri açtığımda ekran kartının Max 45-50W civarlarında çektiğini gördüm, 30W'lara kadar düşüyor. (prize takılı.)
Ayrıca fişten çekip bir yarım saat kullandım. Oyun oynamadım. Yarım saatte yüzde 30 pil yedi.
Evet pili hızlı bitiyor bende de Max 2 saat dayanıyor, ek olarak sendeki laptopta işlemci ekran kartı yok bu yüzden bir miktar daha hızlı biter. Buna yapacak bir şey yok gibi, ben disardayken telefonun şarj adaptörü ile şarj ediyorum o şekilde sorun olmuyor.
CS çok fazla watt kullanmıyor bende de az zaten akşam eve geçince bakarım. Sen bir de benim dediğim ayarları deneyip oyna.
Ortalama 120 olması çok sorun değildir diye düşünüyorum bende de çok fazla değil açıkçası. 150 dediğim de atölyede Dust 2 benchmark diye bir haritadaki ölçüm oyun içerisinde dediğin gibi daha da düşük değerleri görebiliyor. Drop yemediğin sürece ortalama FPS'i dikkate alman daha mantıklı olur.
Bu arada dediğim atölye haritasını sende bir dene bakalım nasıl olacak ben Full ayarlarda denemiştim.