Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007WTR alınır mı?

ArslanBoey

Femtopat
Daha fazla  
İyi forumlar arkadaşlar. Yakında yeni bir laptop almayı planlıyorum ve bu model Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007WTR i5-12450HX 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Full HD Gaming laptop. Fiyat ve özellikleri açısından gerçekten çok uygun olduğunu düşünüyorum. Aklıma takılan bir konu var. Oyun oynarken battery drain olduğunu yazan yorumlar okudum. Bu modeli kullanıp sıkıntı yaşayanlar oldu mu?
Yaşansa bile sıkıntı yaratır mı?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

İyi sosyaller arkadaşlar. Yakında yeni bir laptop almayı planlıyorum ve bu model Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007WTR i5-12450HX 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Full HD Gaming laptop. Fiyat ve özellikleri açısından gerçekten çok uygun olduğunu düşünüyorum. Aklıma takılan bir konu var. Oyun oynarken battery drain olduğunu yazan yorumlar okudum. Bu modeli kullanıp sıkıntı yaşayanlar oldu mu?
Yaşansa bile sıkıntı yaratır mı?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Şu an bu fiyata en iyi cihaz. Battery drain olma sebebi ise 170W adaptörle gelmesidir. Bunu önlemek için ya 230W adaptör alacağız ya da işlemciye limit koyacağız.

Merhaba burada neyi söylediğinizi anlamadım bende bu laptop alacağım lütfen iletişime geçin. Bende teşekkürler.

Merhaba, bu laptop da bulunan işlemcide watt limiti olmadığından dolayı ve laptop un yanında 170W adaptör gelmesinden dolayı cihaz şarja iken ağır oyunlar oynandığı zaman şarjın yüzdesi düşüyor. Bunun en kolay çözümü Lenovo 'nun kendi yazılımından işlemciye limit koymaktır. Teşekkürler.

Merhaba, bu laptop da bulunan işlemcide watt limiti olmadığından dolayı ve laptop un yanında 170W adaptör gelmesinden dolayı cihaz şarja iken ağır oyunlar oynandığı zaman şarjın yüzdesi düşüyor. Bunun en kolay çözümü Lenovo'nun kendi yazılımından işlemciye limit koymaktır. Teşekkürler.

Bütçem iyi kaç W adaptör almalıyım? 230W Lenovo buldum 50$ bilgisayardan anlamıyorum da eski laptoplarim oldu o yüzden kusura bakmayın buna 320W adaptör almalıyım? Abartı olabilir kısaca buna maksimum kaç W adaptör almalıyım. Bütün potansiyel kullana bilsin şarjda ya 230W yeter mi bütün potansiyel için teşekkürler.

Bütçem iyi kaç W adaptör almalıyım? 230W Lenovo buldum 50$ bilgisayardan anlamıyorum da eski laptoplarim oldu o yüzden kusura bakmayın buna 320W adaptör almalıyım? Abartı olabilir kısaca buna maksimum kaç W adaptör almalıyım. Bütün potansiyel kullana bilsin şarjda ya 230W yeter mi bütün potansiyel için teşekkürler.

Bu laptop yurt dışında 230W adaptörle satılıyor. Yani 230W yetecektir. Eğer işlemciye limit koyarsanız 170W yeterlidir.

Ayrıca işlemciye 55W limit koyarsanız oyunlarda daha stabil FPS alırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı