Lenovo LOQ 15IAX9 alınır mı?

• Konuyu başlatan xianpw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 3.377
Yani sana kalmış ama bana kalırsa biraz daha para verip 16 GB RAM alıp artıdan işlemcini i7 yapmış olursun hem de ekran kartı wattın yüksek olur.

Başlıkta yazdığım 2 laptop arasında kaldım. Yarın artık bitirmem lazım işi. Bütçeyi arttırmaya gerek var mı yoksa lenovo yeter mi ya da 36k civarı bütçeye Acer'den iyisi var mı?
37k ya alınabilecek en iyi cihaz nedir bana yardımcı ol da halledeyim hocam.

Hocam 140W ile 115W arasında öyle çok bir FPS farkı olmaz maksimum 5 10 FPS oynar.
Render içinse o ayrı.
Evet ben fark olur demedim zaten. Oyunlarda 100W sonrası etkilemiyor

Yani sana kalmış ama bana kalırsa biraz daha para verip 16 GB RAM alıp artıdan işlemcini i7 yapmış olursun hem de ekran kartı wattın yüksek olur.

İşlemci i7 olunca iyi olmuyor model önemli. Ayrıca Sırf 16 GB olduğu için o kadar para bayılmakta saçma 8 GB RAM şu an 800TL'ye bulunuyor. Ekran kartı watt değeride 100'den sonrası oyunlarda önemsiz.

Başlıkta yazdığım 2 laptop arasında kaldım. Yarın artık bitirmem lazım işi. Bütçeyi arttırmaya gerek var mı yoksa Lenovo yeter mi ya da 36k civarı bütçeye Acer'den iyisi var mı?
37k ya alınabilecek en iyi cihaz nedir bana yardımcı ol da halledeyim hocam.

Bütçeniz kısıtlı ise hiç zorlamayın Lenovo LOQ alıp geçin tam bir F/P laptop bütçe arttırmak istiyorsanız son bütçeniz nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı