@YüzbaşıJohnPrice ısınma ses vs. yapar dedi diye bakmadım.Amazon.com.tr bin lira arttırabilirsen buna bi bak gayet kafi bi bilgisayar istediğini oynar + istediğin işi yaparsın.
@YüzbaşıJohnPrice ısınma ses vs. yapar dedi diye bakmadım.
Sen bilirsin ben test ettim şahsen ısınma ben yaşamadım ama ses ne alırsan al yapacak umarım daha iyisini bulursun ama iyi akşamlar![]()
Alınmaz Lenovo'dan daha kötü bir model kasa kalitesi berbat ve 75W ekran kartı vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Evet Acer model 140W. 4060 Lenovo model 115W.
Evet ben fark olur demedim zaten. Oyunlarda 100W sonrası etkilemiyorHocam 140W ile 115W arasında öyle çok bir FPS farkı olmaz maksimum 5 10 FPS oynar.
Render içinse o ayrı.
Yani sana kalmış ama bana kalırsa biraz daha para verip 16 GB RAM alıp artıdan işlemcini i7 yapmış olursun hem de ekran kartı wattın yüksek olur.
Başlıkta yazdığım 2 laptop arasında kaldım. Yarın artık bitirmem lazım işi. Bütçeyi arttırmaya gerek var mı yoksa Lenovo yeter mi ya da 36k civarı bütçeye Acer'den iyisi var mı?
37k ya alınabilecek en iyi cihaz nedir bana yardımcı ol da halledeyim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.