Lenovo LOQ 15IAX9 alınır mı?

Bütçe
45000

delipedro

Zeptopat
Daha fazla  
Selamlar bir oyuncu laptopu almayı planlıyorum öğrenciyim. Ağırlık olarak oyun oynayacağım için sağlam bir laptop olsun istedim ama aynı zamanda okula vs götürüp öğrenci işlerimi de halletmede sıkıntı çıkarmasın. Sonuç olarak bu model içime bayağı sindi aynı zamanda bütçeme de uygun ama buraya da sormak istedim almadan önce, nasıldır bu model?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde aynı ekran kartı ve işlemciye daha ucuzunu bulurum FreeDOS olan RAM'i düşük olan vs. Ben uzun süre kullanmayı düşünüyorum sonradan RAM'i yükseltmeklede uğraşamam. Eğer diyorsanki daha ucuz fiyata tıpatıp aynısı var o zaman eyvallah.

Intel islemcili LOQ alinmaz hocam. Hem gucsuz hem verimliligi daha dusuk. LOQ'larin şarj ömrü de oldukca dusuk. İkinizinde attığı alinmaz bu arada. LOQ'a 40kdan fazla verilmez.

Fiyati kazik alinmaz.

Intel islemcili LOQ alinmaz hocam. Hem gucsuz hem verimliligi daha dusuk. LOQ'larin şarj ömrü de oldukca dusuk. İkinizinde attığı alinmaz bu arada. LOQ'a 40kdan fazla verilmez.

ryzen den nefret eerim.

Ekstradan ryzen sevmemenizin nedeni ne acaba? Şuan intelden kat ve kat daha iyi durumda. Ozellikle masaustu tarafinda. Laptop icinde intel üst segmentte önde sadece. Alt segmentte ryzen daha iyi. Orta segmentte bana göre denk.

O zaman buna bakin bir de.
Hocam atigim aorus ta intel zaten.

Yeni konular

Geri
Yukarı