Lenovo LOQ 15IAX9 alınır mı?

Bütçe
45000
Attigim gigabyte aorus laptop tan baskasina bakmayin hocam.
Sanirim Ryzen ile ilgili kotu bir deneyim yasamis. Farkli Intel islemcili oneriler sunmamiz daha iyi olur.

Ekstradan ryzen sevmemenizin nedeni ne acaba? Şuan intelden kat ve kat daha iyi durumda. Ozellikle masaustu tarafinda. Laptop icinde intel üst segmentte önde sadece. Alt segmentte ryzen daha iyi. Orta segmentte bana göre denk.

Hocam atigim aorus ta intel zaten.
Kendi attigim laptop ile karistirdim. I7 varmis hem de. Mukemmel bir secim olur.

O zaman buna bakin bir de.
yani iyi gözüküyor ama dediğim gibi win işletim sistemi istiyorum ve bana en az 1 TB ssd lazım ram i de düşük bu modelin. benim attığım sadece 2 k fazal fiyatta istedğim her özellik var

yani iyi gözüküyor ama dediğim gibi win işletim sistemi istiyorum ve bana en az 1 TB ssd lazım ram i de düşük bu modelin. benim attığım sadece 2 k fazal fiyatta istedğim her özellik var
Windows u kendinizde kurabilirsiniz hocam ucretsiz sekilde. 8 gb ve üstü bir flash diskiniz olmasi yeterli. Gerisini attigim videodaki gibi yapın. Aorus tan baska bilgisayara bakmaniz hata olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows isletim sistemini evde kendin yuklersin. Gigabyte Aorus alin bence. Kasa kalitesi ve islemci gucu daha onemli.

Ekstradan ryzen sevmemenizin nedeni ne acaba? Şuan intelden kat ve kat daha iyi durumda. Ozellikle masaustu tarafinda. Laptop icinde intel üst segmentte önde sadece. Alt segmentte ryzen daha iyi. Orta segmentte bana göre denk.

Hocam atigim aorus ta intel zaten.
hayatım boyunca hep intel kullandım ki ryzen kullanan diğer arkadaşlarım sürekli sıkıntılar yaşadı.

Hayatım boyunca hep Intel kullandım ki Ryzen kullanan diğer arkadaşlarım sürekli sıkıntılar yaşadı.

Ryzen şu an sorunsuz denebilecek duzeyde. Intel'in masaüstü tarafında cektigi sorunlar ise ortada hocam. Laptop tarafini anlayabilirim ama AMD masaüstü tarafında özellikle Ryzen 9000 serisi ile Intel'le aradaki farki oldukca acti.

Tekrar atıyorum inceleyin. Ne kadar mantikli bir secim oldugunu anlarsiniz zaten. QHD 165Hz ekran. i7 13620H islemci vs.

Ryzen şu an sorunsuz denebilecek duzeyde. Intel'in masaüstü tarafında cektigi sorunlar ise ortada hocam. Laptop tarafini anlayabilirim ama AMD masaüstü tarafında özellikle Ryzen 9000 serisi ile Intel'le aradaki farki oldukca acti.

Tekrar atıyorum inceleyin. Ne kadar mantikli bir secim oldugunu anlarsiniz zaten. QHD 165Hz ekran. i7 13620H islemci vs.
peki ya ram. 16 biraz az gibi

Yeni konular

Geri
Yukarı